WK atletiek Oregon: programma loopnummers dag 8

door 21 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Morgen staan tijdens de WK atletiek in Oregon twee mooie finales op het programma met Lieke Klaver op de 400 meter en Femke Bol op de 400 meter horden. Verder staan de Teams van TeamNL aan de start voor de 4×100 meter estafette.

Met Eugene is er een tijdsverschil van 9 uur (in Nederland is het 9 uur later). Er zullen dus veel wedstrijden in Nederland in de avond en vooral in de nacht (wat dan eigenlijk hier een dag later, in het tijdschema houden we het op dezelfde dag) te zien zijn. Alle tijden hieronder zijn Nederlandse tijden! Waar zet jij je wekker voor?

Dag 8 loopnummers: vrijdag 22 juli

(de tijden hieronder zijn Nederlandse tijden!!)

Kantel je scherm om het tijdschema optimaal te kunnen lezen op je mobiel.

TijdOnderdeelRondeGeslacht
15:1535 km snelwandelenFinalevrouwen
02:404×100 meter estafetteseriesvrouwen
03:054×100 meter estafetteseriesmannen
03:35800 meterhalve finalevrouwen
04:15400 meterFinalevrouwen
04:35400 meterFinalemannen
04:50400 meter hordenFinalevrouwen

Bekijk hier het gehele tijdschema van de atletiek onderdelen tijdens de WK atletiek in Oregon.

De WK atletiek is op meerdere kanalen te volgen zoals bij de NOS (tv en online), Eurosport (en de Eurosport app) en op de Belgische tv.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Pin It on Pinterest