Inschrijving DSW Bruggenloop Rotterdam van start

door 22 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Bruggenloop Rotterdam

Goed nieuws voor sportievelingen. De inschrijving voor de 32e editie van de DSW Brugenloop Rotterdam is vandaag van start gegaan. De Bruggenloop vindt plaatst op zondag 11 december 2022.

Het is alweer voor de 32e keer dat de DSW Bruggenloop wordt georganiseerd in Rotterdam. Lopers krijgen tijdens het 15km lange parcours te maken met zes Rotterdamse bruggen, waaronder de iconische Erasmusbrug en de Van Brienenoordbrug. De start -en finish is traditiegetrouw bij Stadion Feijenoord.

Feestelijke afsluiter

De DSW Bruggenloop is de feestelijke jaarafsluiter van de hardloopkalender. “Deze Winter Run is uniek. Er wordt gelopen over de mooiste Rotterdamse bruggen en door het winterse decor kom je helemaal in de stemming van de feestdagen. Het is een heerlijke sportieve uitdaging zo vlak voor het einde van het jaar”, zegt Sophie Appeldoorn van organisator Golazo.

Goede doel

Bij iedere editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam wordt geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Ambulance Wens. Zij laten dagelijks bijzondere wensen in vervulling gaan van zieke mensen die in de laatste fase van hun leven zijn aangekomen.”

“We zijn blij dat we met dit evenement een bijdrage kunnen leveren aan een prachtig doel als Stichting Ambulance Wens. Het werk dat zij doen is geweldig en het is fijn dat wij daar op deze manier aandacht voor kunnen vragen en geld kunnen inzamelen, zodat zij ook in de toekomst mooie dingen kunnen blijven doen”, besluit Sophie Appeldoorn.

Inschrijven

Je kan je vanaf nu inschrijven voor de Bruggenloop via www.bruggenloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Pin It on Pinterest