WK atletiek Oregon: programma loopnummers dag 9 

door 22 jul, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Morgen is het dag 9 van de WK atletiek in Oregon met aardig wat leuke loopnummers op het programma. Met Sifan Hassan in de finale van de 5000 meter en de vrouwen en mannen van TeamNL op de 4×100 meter als zij zich vannacht plaatsen tijdens de series. Nadine Visser en Zoë Sedney komen uit tijdens de series van de 100 meter horden.

Met Eugene is er een tijdsverschil van 9 uur (in Nederland is het 9 uur later). Er zullen dus veel wedstrijden in Nederland in de avond en vooral in de nacht (wat dan eigenlijk hier een dag later, in het tijdschema houden we het op dezelfde dag) te zien zijn. Alle tijden hieronder zijn Nederlandse tijden! Waar zet jij je wekker voor?

Dag 9 loopnummers: zaterdag 23 juli

(de tijden hieronder zijn Nederlandse tijden!!)

Kantel je scherm om het tijdschema optimaal te kunnen lezen op je mobiel.

TijdOnderdeelRondeGeslacht
18:50100 metertienkampmannen
20:20100 meter hordenseriesvrouwen
02:104×400 meter estafetteseriesvrouwen
02:404×400 meter estafetteseriesmannen
03:10800 meterFinalemannen
03:255000 meterFinalevrouwen
03:55400 metertienkampmannen
04:304×100 meter estafetteFinalevrouwen
04:504×100 meter estafetteFinalemannen

Bekijk hier het gehele tijdschema van de atletiek onderdelen tijdens de WK atletiek in Oregon.

De WK atletiek is op meerdere kanalen te volgen zoals bij de NOS (tv en online), Eurosport (en de Eurosport app) en op de Belgische tv.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Pin It on Pinterest