HOKA brengt de langverwachte Mach 5 uit

door 28 jul, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
HOKA Mach 5

HOKA® lanceert de nieuwste toevoeging in zijn collectie Mach-hardloopschoenen, de Mach 5. Deze stijlvolle hardloopschoen voor op straat is een samensmelting van de beste elementen van de Mach 4 en de innovatieve Mach Supersonic, en is gemaakt voor topprestaties – met de Mach 5 ben je altijd klaar om aan de race te beginnen.

De Mach 5 is de perfecte up-tempo-hardloopschoen voor op straat en biedt de ultieme balans tussen snelheid en comfort, waarmee hardlopers bliksemsnel richting hun volgende persoonlijke record kunnen rennen. De combinatie van de PROFLY-tussenzool met een lichter, responsiever schuim onder de voet brengt meer dynamiek in elke stap, zonder in te leveren op demping voor ondersteuning tijdens langere hardlooproutes. Het nieuwe ontwerp vormt samen met het gestroomlijnde bovenwerk van jacquard-mesh en een platte tong met inzetstukken de beste schoen om je looptempo in stijl mee op te voeren.

HOKA Mach 5

Als langverwachte nieuwkomer in de HOKA-lijn is de Mach 5 een hardloopschoen die iedereen aanspreekt, van prestatiegerichte atleten tot beginners. Hierdoor vormt hij een perfecte weerspiegeling van de HOKA-waarden: de menselijke connectie op emotioneel niveau, die wordt ingegeven door beweging. De Mach 5 belooft daarnaast met zijn introductie het succes van de Mach 4 voort te zetten. De lancering van deze nieuwe schoen verstevigt hiermee de positie van het merk als koploper in de prestatiecategorie en zal worden bijgestaan door een aanvullende marketingcampagne.

Verkrijgbaarheid en prijs

De Mach 5 is verkrijgbaar vanaf vandaag op www.hoka.com en bij geselecteerde retailpartners zoals RunningDirect.nl. De adviesprijs voor de Mach 5 ligt op €150,-.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest