HOKA brengt de langverwachte Mach 5 uit

door 28 jul, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
HOKA Mach 5

HOKA® lanceert de nieuwste toevoeging in zijn collectie Mach-hardloopschoenen, de Mach 5. Deze stijlvolle hardloopschoen voor op straat is een samensmelting van de beste elementen van de Mach 4 en de innovatieve Mach Supersonic, en is gemaakt voor topprestaties – met de Mach 5 ben je altijd klaar om aan de race te beginnen.

De Mach 5 is de perfecte up-tempo-hardloopschoen voor op straat en biedt de ultieme balans tussen snelheid en comfort, waarmee hardlopers bliksemsnel richting hun volgende persoonlijke record kunnen rennen. De combinatie van de PROFLY-tussenzool met een lichter, responsiever schuim onder de voet brengt meer dynamiek in elke stap, zonder in te leveren op demping voor ondersteuning tijdens langere hardlooproutes. Het nieuwe ontwerp vormt samen met het gestroomlijnde bovenwerk van jacquard-mesh en een platte tong met inzetstukken de beste schoen om je looptempo in stijl mee op te voeren.

HOKA Mach 5

Als langverwachte nieuwkomer in de HOKA-lijn is de Mach 5 een hardloopschoen die iedereen aanspreekt, van prestatiegerichte atleten tot beginners. Hierdoor vormt hij een perfecte weerspiegeling van de HOKA-waarden: de menselijke connectie op emotioneel niveau, die wordt ingegeven door beweging. De Mach 5 belooft daarnaast met zijn introductie het succes van de Mach 4 voort te zetten. De lancering van deze nieuwe schoen verstevigt hiermee de positie van het merk als koploper in de prestatiecategorie en zal worden bijgestaan door een aanvullende marketingcampagne.

Verkrijgbaarheid en prijs

De Mach 5 is verkrijgbaar vanaf vandaag op www.hoka.com en bij geselecteerde retailpartners zoals RunningDirect.nl. De adviesprijs voor de Mach 5 ligt op €150,-.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest