ASICS lanceert iconische GEL-KAYANO 29

door 1 aug, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
ASICS GEL-KAYANO 29

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 29. De hardloopschoen, ASICS’ meest iconische model, is nu nog verder verbeterd. Dit resulteert in een premium stabiliteitschoen die een energieke hardloopervaring biedt.

Dankzij de geavanceerde technologie van ASICS is de nieuwste GEL-KAYANO™ 29 nu zo’n 10 gram lichter¹ dan zijn voorganger. Dankzij de toevoeging van FF BLAST™ PLUS demping in de bovenste tussenlaag, ontstaat een krachtiger loopgevoel bij elke pas. Dit maakt dat de schoen zorgt voor een energieke en dynamische run.

De tussenzool van de hardloopschoen is nu voorzien van LITETRUSS™ technologie aan de mediale zijde, om de erkende stabiliteit van de schoen te verbeteren. Deze tussenzool, die een traditionele middenzool vervangt, voorkomt dat de voet van de drager tijdens elke stap te ver naar binnen rolt. Hierdoor ben je  beschermd tijdens lange duurlopen en marathons. De hardloopschoen heeft ook een low-profile, een aan de buitenkant geplaatst hielkussentje dat de achterkant van de voet comfortabel ondersteunt.

De GEL-KAYANO™ 29 heeft een bovenwerk van elastisch tricot, dat zorgt voor ventilatie en een comfortabele pasvorm. Dit heeft tevens een ondersteunende functie.

Linda van Aken, VP Running & SportStyle bij ASICS EMEA: “Ons team bij ASICS is enorm trots op de GEL-KAYANO™-schoen, een voorloper op het gebied van stabiliteit. Door toewijding en innovatie blijven we dit iconische model keer op keer verbeteren. Omdat we ons focussen op het ervaren van de positieve invloed van sport op lichaam en de geest, is de GEL-KAYANO™ 29 een stabiele trainingspartner die elke routine ondersteunt. De energieke hardloopervaring die deze nieuwe schoen levert, is ontworpen om iedereen te helpen om dit te bereiken.

Beschikbaarheid en prijs

De ASICS GEL-KAYANO 29 is nu verkrijgbaar voor €190 euro. Ga voor meer informatie over de GEL-KAYANO™ 29 en de nieuwste technologieën naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

The North Face presenteert: Free to Run

The North Face presenteert: Free to Run

Op 10 september 2021 stond Stephanie Case aan de startlinie van een van de meest slopende ultra-afstandsraces ter wereld: TOR450. 155 uur later, met 450 afgelegde kilometers en meer dan 32.000 meter hoogteverschil achter de rug op slechts 4,5 uur...

HOKA brengt de langverwachte Mach 5 uit

HOKA brengt de langverwachte Mach 5 uit

HOKA® lanceert de nieuwste toevoeging in zijn collectie Mach-hardloopschoenen, de Mach 5. Deze stijlvolle hardloopschoen voor op straat is een samensmelting van de beste elementen van de Mach 4 en de innovatieve Mach Supersonic, en is gemaakt voor...

The North Face presenteert: Discover your trail

The North Face presenteert: Discover your trail

The North Face introduceert zijn nieuwe Discover Your Trail-campagne. Deze campagne is ontworpen om het begrip ‘trailrunnen’ een nieuwe betekenis te geven en het klaar te stomen voor de volgende generatie. Na twee jaar aan wereldwijde beperkingen...

Pin It on Pinterest