ASICS lanceert iconische GEL-KAYANO 29

door 1 aug, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
ASICS GEL-KAYANO 29

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 29. De hardloopschoen, ASICS’ meest iconische model, is nu nog verder verbeterd. Dit resulteert in een premium stabiliteitschoen die een energieke hardloopervaring biedt.

Dankzij de geavanceerde technologie van ASICS is de nieuwste GEL-KAYANO™ 29 nu zo’n 10 gram lichter¹ dan zijn voorganger. Dankzij de toevoeging van FF BLAST™ PLUS demping in de bovenste tussenlaag, ontstaat een krachtiger loopgevoel bij elke pas. Dit maakt dat de schoen zorgt voor een energieke en dynamische run.

De tussenzool van de hardloopschoen is nu voorzien van LITETRUSS™ technologie aan de mediale zijde, om de erkende stabiliteit van de schoen te verbeteren. Deze tussenzool, die een traditionele middenzool vervangt, voorkomt dat de voet van de drager tijdens elke stap te ver naar binnen rolt. Hierdoor ben je  beschermd tijdens lange duurlopen en marathons. De hardloopschoen heeft ook een low-profile, een aan de buitenkant geplaatst hielkussentje dat de achterkant van de voet comfortabel ondersteunt.

De GEL-KAYANO™ 29 heeft een bovenwerk van elastisch tricot, dat zorgt voor ventilatie en een comfortabele pasvorm. Dit heeft tevens een ondersteunende functie.

Linda van Aken, VP Running & SportStyle bij ASICS EMEA: “Ons team bij ASICS is enorm trots op de GEL-KAYANO™-schoen, een voorloper op het gebied van stabiliteit. Door toewijding en innovatie blijven we dit iconische model keer op keer verbeteren. Omdat we ons focussen op het ervaren van de positieve invloed van sport op lichaam en de geest, is de GEL-KAYANO™ 29 een stabiele trainingspartner die elke routine ondersteunt. De energieke hardloopervaring die deze nieuwe schoen levert, is ontworpen om iedereen te helpen om dit te bereiken.

Beschikbaarheid en prijs

De ASICS GEL-KAYANO 29 is nu verkrijgbaar voor €190 euro. Ga voor meer informatie over de GEL-KAYANO™ 29 en de nieuwste technologieën naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest