SLAM! nieuwe mediapartner van Damloop by night en Dam tot Damloop

door 2 aug, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
SLAM! En Dam tot Damloop

Le Champion en SLAM! gaan samenwerken om nóg meer sfeer toe te voegen aan de Damloop by night en Dam tot Damloop op zaterdagavond 17 en zondag 18 september en de Zandvoort Circuit Run op zondag 26 maart 2023. Beide organisaties willen ervoor zorgen dat alle deelnemers van deze hardloopevenementen het beste uit zichzelf kunnen halen.

SLAM!, hét Pop en Dance station van Nederland, zorgt voor extra energie langs het parcours met een opzwepende activatie tijdens de Damloop by night, Dam tot Damloop 2022 én de Zandvoort Circuit Run 2023. Het is de missie van SLAM! om elke minuut van de dag zo lekker mogelijk te maken. Dat geldt ook voor de evenementen van Le Champion waar SLAM! als mediapartner de deelnemers met de lekkerste muziek gaat ondersteunen.

Chiel de Leeuw, Marketing Director van SLAM!, kijkt ernaar uit om de beleving van deelnemers nóg leuker te maken: “We zijn ontzettend blij deze samenwerking met Le Champion aan te gaan. SLAM! is toegankelijk, energiek en wil het leven, samen met haar luisteraars, vieren. Mooie overeenkomsten met de Dam tot Damloop, hét #hardloopfeest van het jaar! We kijken ernaar uit om met een impactvolle activatie op het parcours de feestbeleving naar een nóg hoger niveau tillen. Daarnaast zullen we met de perfecte mix van de beste pop- en dancemuziek, welke je tevens dagelijks hoort op SLAM!, de deelnemers een energieboost geven.”

Playlist met de beste beats

De populairste pop- en dance tracks en de lekkerste classics uit de 90’s en 00’s die SLAM! dagelijks draait zijn heel goed geschikt om op hard te lopen. SLAM! zal binnenkort dan ook speciaal voor de Dam tot Damloop een work-out playlist presenteren. Zo kan iedereen in de voorbereiding op het grootste hardloopfeest van Nederland trainen met de beste hardloopbeats. Wil je ook ondersteund worden door de beats van SLAM! op weg naar een grote sportieve prestatie? Schrijf je dan nu in voor de Damloop by night of Dam tot Damloop op www.damloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!