.

SLAM! nieuwe mediapartner van Damloop by night en Dam tot Damloop

door 2 aug, 2022Evenementen0 Reacties

Black Friday 2022Black Friday 2022
SLAM! En Dam tot Damloop

Le Champion en SLAM! gaan samenwerken om nóg meer sfeer toe te voegen aan de Damloop by night en Dam tot Damloop op zaterdagavond 17 en zondag 18 september en de Zandvoort Circuit Run op zondag 26 maart 2023. Beide organisaties willen ervoor zorgen dat alle deelnemers van deze hardloopevenementen het beste uit zichzelf kunnen halen.

SLAM!, hét Pop en Dance station van Nederland, zorgt voor extra energie langs het parcours met een opzwepende activatie tijdens de Damloop by night, Dam tot Damloop 2022 én de Zandvoort Circuit Run 2023. Het is de missie van SLAM! om elke minuut van de dag zo lekker mogelijk te maken. Dat geldt ook voor de evenementen van Le Champion waar SLAM! als mediapartner de deelnemers met de lekkerste muziek gaat ondersteunen.

Chiel de Leeuw, Marketing Director van SLAM!, kijkt ernaar uit om de beleving van deelnemers nóg leuker te maken: “We zijn ontzettend blij deze samenwerking met Le Champion aan te gaan. SLAM! is toegankelijk, energiek en wil het leven, samen met haar luisteraars, vieren. Mooie overeenkomsten met de Dam tot Damloop, hét #hardloopfeest van het jaar! We kijken ernaar uit om met een impactvolle activatie op het parcours de feestbeleving naar een nóg hoger niveau tillen. Daarnaast zullen we met de perfecte mix van de beste pop- en dancemuziek, welke je tevens dagelijks hoort op SLAM!, de deelnemers een energieboost geven.”

Playlist met de beste beats

De populairste pop- en dance tracks en de lekkerste classics uit de 90’s en 00’s die SLAM! dagelijks draait zijn heel goed geschikt om op hard te lopen. SLAM! zal binnenkort dan ook speciaal voor de Dam tot Damloop een work-out playlist presenteren. Zo kan iedereen in de voorbereiding op het grootste hardloopfeest van Nederland trainen met de beste hardloopbeats. Wil je ook ondersteund worden door de beats van SLAM! op weg naar een grote sportieve prestatie? Schrijf je dan nu in voor de Damloop by night of Dam tot Damloop op www.damloop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Inschrijving Amsterdam Marathon 2023 is geopend

Inschrijving Amsterdam Marathon 2023 is geopend

De inschrijving voor de 47e editie van de TCS Amsterdam Marathon is vanaf vandaag geopend. Op zondag 15 oktober 2023 kunnen maximaal 45.000 hardlopers meedoen aan de internationale marathon, die bekend staat om het snelle én aantrekkelijke parcours...

Pin It on Pinterest