De Pacer: De Halve van Rotterdam & de loopbandplannen van Roy Hoornweg

door 3 aug, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de terugkeer van de Halve Marathon in Rotterdam en praten zij met de winnaar van deze Halve Marathon.

“Terug van weggeweest: de Halve Marathon Rotterdam. Uiteraard stond jullie podcastduo aan de start en leverde de race mooie verhalen op. Daags na Zomercarnaval, langs de glasscherven richting de Binnenrotte, om vervolgens met duizenden te genieten van de klassieker die al niet meer is weg te denken.

 Winnaar: Roy Hoornweg. En met hem bellen we dan ook. Over lopen op speciale Rotterdam-schoenen, de band met de Coolsingel, maar vooral ook: zijn snode plannen op de loopband. Want die halve ging toch echt met de rem erop, zodat zijn voorbereiding op zijn wereldrecordpoging op de marathon – op de loopband welteverstaan – niet in het gedrang zou komen.

Iets dieper in zijn reserves tastte Pim. Die zit deze podcast met spierpijn op de kruk. Voor Eric was het zijn langverwachte rentree. Een heerlijke comeback.”

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!