De Pacer: De Halve van Rotterdam & de loopbandplannen van Roy Hoornweg

door 3 aug, 2022Podcasts0 Reacties

SportSport

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de terugkeer van de Halve Marathon in Rotterdam en praten zij met de winnaar van deze Halve Marathon.

“Terug van weggeweest: de Halve Marathon Rotterdam. Uiteraard stond jullie podcastduo aan de start en leverde de race mooie verhalen op. Daags na Zomercarnaval, langs de glasscherven richting de Binnenrotte, om vervolgens met duizenden te genieten van de klassieker die al niet meer is weg te denken.

 Winnaar: Roy Hoornweg. En met hem bellen we dan ook. Over lopen op speciale Rotterdam-schoenen, de band met de Coolsingel, maar vooral ook: zijn snode plannen op de loopband. Want die halve ging toch echt met de rem erop, zodat zijn voorbereiding op zijn wereldrecordpoging op de marathon – op de loopband welteverstaan – niet in het gedrang zou komen.

Iets dieper in zijn reserves tastte Pim. Die zit deze podcast met spierpijn op de kruk. Voor Eric was het zijn langverwachte rentree. Een heerlijke comeback.”

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Podcast De Pacer: De 100 kilometer van Piet Wiersma

Podcast De Pacer: De 100 kilometer van Piet Wiersma

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de 100 kilometer van Piet Wiersma tijdens de WK 100 kilometer. "Op de WK 100...

Pin It on Pinterest