Oproep: motiveer de deelnemers aan de ASML Marathon Eindhoven

door 3 aug, 2022Evenementen0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer
Marathon Eindhoven
Foto: Max Kneefel

In de aanloop naar de ASML Marathon Eindhoven op 8 en 9 oktober kan iedereen de motivaties van deelnemers tegenkomen in de stad. Nieuw dit jaar is dat de organisatie ook inwoners van Eindhoven oproept om hun motiverende teksten in te sturen om alle deelnemers aan te moedigen.

Iedereen die aan de start staat van één van de onderdelen tijdens het marathonweekend heeft een reden om deel te nemen. Of het nu gaat om het lopen van de eerste 5 kilometer, een persoonlijk record te verbreken of om te strijden voor de winst; iedereen is gemotiveerd om een prestatie neer te zetten tijdens de ASML Marathon Eindhoven. 

Om deze verhalen uit te lichten en deelnemers te motiveren in het behalen van hun doelen, worden er door de hele stad banieren opgehangen. Iedere banier bevat een unieke aanmoediging, ingestuurd door een deelnemer of inwoner van de gemeente Eindhoven. 

Maes van Lanschot, wethouder sport van de Gemeente Eindhoven: “Duizenden lopers zullen de straten van Eindhoven kleur geven. Of je nu voor de eerste of twintigste keer loopt, het blijft een geweldige prestatie. En elke loper of loopster heeft zijn of haar eigen verhaal om aan de start te verschijnen. Ik kijk enorm uit naar dit mooie sportweekend en hoor graag waarom jij loopt.”

Insturen motivaties

Inwoners van de gemeente Eindhoven nodigen we uit om hun aanmoediging in te sturen via https://www.asmlmarathoneindhoven.nl/motivatie/. Ook deelnemers aan één van de vele onderdelen kunnen hier delen waarom ze in het weekend van 8 en 9 oktober aan de start verschijnen. Insturen van een korte motivatie kan t/m 15 augustus. Mocht jouw motiverende spreuk geselecteerd worden dan komt deze op één van de ruim 250 banieren in de stad te hangen. 

Programma ASML Marathon Eindhoven 

In het marathonweekend van 8 en 9 oktober staan er diverse onderdelen op het programma en trekt duizenden deelnemers. Dit jaar kunnen mensen op zaterdag 8 oktober meedoen aan de Renewi Plogging Run, Your Marathon Challenge en een wandeltocht over 5, 10 of 15 kilometer.

Tijdens de Plogging Run wordt het parcours al hardlopend afvalvrij gemaakt. Bij Your Marathon Challenge volbrengen wandelaars de laatste 1,195 kilometer van hun marathon. De eerste 41 kilometer hebben zij al op andere momenten en in hun eigen tempo volbracht. 

Op zondag 9 oktober staan de lopers aan de start voor de Mini Marathon (1,6 kilometer voor kinderen), Business RunsCity Run (5 kilometer), Jumbo 1/4 MarathonASML Halve Marathon en de ASML Marathon. Op de marathonafstand vindt tevens het Belgisch Kampioenschap Marathon plaats.

Inschrijven is op dit moment mogelijk voor alle onderdelen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

ASICS lanceert mini-docu met atlete Diane van Es

De Dam tot Damloop is een van de meest iconische hardloopruns die Nederland rijk is. Speciaal voor deze wedstrijd brengt ASICS samen met Diane van Es een mini docu naar buiten. De video maakt in een slapend Amsterdam (audio)visueel wat hardlopen de...

Pin It on Pinterest