The North Face presenteert: Discover your trail

door 7 aug, 2022Kleding, Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
The North Face, discover your trail

The North Face introduceert zijn nieuwe Discover Your Trail-campagne. Deze campagne is ontworpen om het begrip ‘trailrunnen’ een nieuwe betekenis te geven en het klaar te stomen voor de volgende generatie. Na twee jaar aan wereldwijde beperkingen zijn nu meer mensen dan ooit tevoren buiten op zoek naar nieuw avontuur. Het doel van Discover Your Trail is om aan te tonen dat, ongeacht je ervaring, trails geen handleidingen, grenzen of limieten kennen. 

The North Face-atleet en trailrunner Zach Miller spoort iedereen aan om “voor en door de natuur te rennen, niet ertegenin“. Atleet en trailrunner Jennifer Lichter stelt daarnaast: “Hardlopen is net als mediteren, alleen zit je niet stil, maar ben je in beweging.”

The North Face, discover your trail

De campagne gaat over twee collecties: RUN en HIKE, die allebei verschillende uitrustingen bevatten die nodig zijn om het meeste uit een trail te halen. 

RUN helpt je om je grenzen te verleggen dankzij de innovatieve VECTIV-technologie die energie omzet in momentum, je vooruit stuwt en je in beweging houdt. Dankzij de stabiliteit, tractie en verbeterde demping ervaar je een ongeëvenaarde mate van ondersteuning op de trail. 

De nieuwe VECTIV Eminus is een zeer flexibele trailschoen met een stevige demping. Hij heeft een 3D VECTIV-voorvoetplaat voor grote veerkracht, stabiliteit en tractie. Nieuw is ook de VECTIV Levitum FUTURELIGHT, met een competitieve look en een responsieve 3D VECTIV-voorvoetplaat. Hiermee levert de Levitum FUTURELIGHT flexibele, duurzame prestaties voor het parcours. De schoen bouwt daarnaast op zijn ademende, waterbestendige FUTURELIGHT™-technologie. 

De collectie bevat hiernaast ademende en zweet-afvoerende kleding, zoals het Printed Sunriser T-Shirt, het Men’s First Dawn Jacket, de Women’s Movement Bra, de Women’s Movement Tight Shorts en de Men’s Sunriser Shorts.

The North Face, discover your trail

HIKE stimuleert iedereen om op zijn eigen manier op ontdekkingstocht te gaan. het nieuwe onderdeel van de Athletic Outdoor-collectie ondersteunt de HIKE-release en biedt sneldrogende, zweet-afvoerende en windafstotende technologie waarmee je op de trail comfortabel kunt rennen in je eigen ritme.

De collectie omvat: het VECTIV Fastpack, de Softshell Hoodie, het Midlayer, Outdoor en Glacier T-Shirt, en de Winter Trousers. 

Bereid je voor op de volgende stap: doorbreek oude grenzen en Discover Your Trail. 

De RUN-collectie is vanaf nu te koop en de HIKE-collectie volgt later in het seizoen. Alle collecties zijn verkrijgbaar via www.thenorthface.eu en in geselecteerde The North Face-winkels.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!