Inschrijving Egmond Halve Marathon 2023 is geopend

door 16 aug, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Egmond Halve Marathon

Het lijkt nog heel ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt! Op zondag 8 januari 2023 kunnen de hardloopschoenen weer aan voor de Egmond Halve Marathon. De strijd tegen de elementen die je minimaal één keer in je leven gedaan wilt hebben.

Egmond Halve Marathon

Op zondag 8 januari starten ruim 18.000 hardlopers op de Boulevard Noord aan de Egmond Halve Marathon. Het evenement wordt ook wel de meest legendarische halve marathon van Nederland genoemd. Het parcours van 21,1 of 10,5 kilometer gaat over het strand en door de uitdagende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. Lopen in Egmond is altijd weer anders en wordt bepaald door de wisselende elementen. Trotseer het smalle strand, storm, lage temperaturen of loop misschien wel in een heerlijke winterzon. Een ervaring die je als hardloper absoluut niet mag missen!

Egmond Mini Marathon

Speciaal voor bikkels tussen de 4 en 13 jaar wordt de Egmond Mini Marathon georganiseerd. Deze spectaculaire mini marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km met een versie in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Bij beide routes wordt een deel over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon gerend.

Inschrijven

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via www.nnegemondhalvemarathon.nl en is mogelijk t/m 26 december of tot de limiet is bereikt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest