Hardlopend de binnenstad van Rotterdam, Delft, Haarlem of Arnhem ontdekken

door 19 aug, 2022Evenementen0 Reacties

Urban Trail Series

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trails in het najaar zijn geopend. Bij een KLM Urban Trail ontdekken deelnemers de mooiste steden van Nederland op een unieke en sportieve manier. Deze unieke fun runs van ongeveer 5 en 10 kilometer gaan niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere locaties in de binnenstad. “Dat is het gave aan dit concept. Waar de lopers precies doorheen komen? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken, je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen” zegt Dagmar van Stiphout van organisator Golazo.

Rotterdam

De vijfde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam vindt plaats op zondag 9 oktober. Vanaf de start op de Binnenrotte ontdek je deze bruisende havenstad vol blikvangers en moderne architectuur. Het 10 km-parcours gaat onder meer over de Erasmusbrug. 

Delft

Nieuw in de serie is de KLM Urban Trail Delft. Tijdens de eerste editie op zondag 23 oktober toont het parcours de gezellige stad vol grachten, historische monumenten en middeleeuwse architectuur.

Haarlem

Hardlopen langs het Spaarne, door de Molen Adriaan, Sportcentrum Kenamju en een heleboel historische gebouwen in de binnenstad. De KLM Urban Trail Haarlem is met goede reden populair bij veel KLM Urban Trail-deelnemers. De vierde editie vindt plaats op zondag 6 november.

Arnhem

Zondag 20 november is het tijd voor de vierde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Deze historische hoofdstad van Gelderland heeft een rijke en bewogen geschiedenis. De routes lopen dwars door het centrum en gaan o.a. door monumentale panden als de Koepelgevangenis en andere kenmerkende gebouwen. 

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trails zijn toegankelijk voor iedereen. “Deelnemers kunnen kiezen uit routes van ongeveer 5 en 10 km. Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van de locaties en om gave foto’s te maken. Het is geen wedstrijd met tijdswaarneming. Dat maakt het geschikt voor heel veel doelgroepen.

In het najaar van 2022 staan er zeven KLM Urban Trails op de kalender. Naast de eerder genoemde evenementen zijn er ook KLM Urban Trails in Den Bosch (11 september), Leeuwarden (25 september) en Eindhoven (11 december).

Kijk op www.klmurbantrailseries.nl voor meer informatie over alle KLM Urban Trails.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Vanochtend klonk het startschot van de uitverkochte Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. In een ongedwongen sfeer genoten 1.000 deelnemers van de prachtige natuur en het winterse hardloopweer. Met afstanden van 8 en 16 kilometer zijn de hardlopers...

Pin It on Pinterest