Hardlopend de binnenstad van Rotterdam, Delft, Haarlem of Arnhem ontdekken

door 19 aug, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Series

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trails in het najaar zijn geopend. Bij een KLM Urban Trail ontdekken deelnemers de mooiste steden van Nederland op een unieke en sportieve manier. Deze unieke fun runs van ongeveer 5 en 10 kilometer gaan niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere locaties in de binnenstad. “Dat is het gave aan dit concept. Waar de lopers precies doorheen komen? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken, je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen” zegt Dagmar van Stiphout van organisator Golazo.

Rotterdam

De vijfde editie van de KLM Urban Trail Rotterdam vindt plaats op zondag 9 oktober. Vanaf de start op de Binnenrotte ontdek je deze bruisende havenstad vol blikvangers en moderne architectuur. Het 10 km-parcours gaat onder meer over de Erasmusbrug. 

Delft

Nieuw in de serie is de KLM Urban Trail Delft. Tijdens de eerste editie op zondag 23 oktober toont het parcours de gezellige stad vol grachten, historische monumenten en middeleeuwse architectuur.

Haarlem

Hardlopen langs het Spaarne, door de Molen Adriaan, Sportcentrum Kenamju en een heleboel historische gebouwen in de binnenstad. De KLM Urban Trail Haarlem is met goede reden populair bij veel KLM Urban Trail-deelnemers. De vierde editie vindt plaats op zondag 6 november.

Arnhem

Zondag 20 november is het tijd voor de vierde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Deze historische hoofdstad van Gelderland heeft een rijke en bewogen geschiedenis. De routes lopen dwars door het centrum en gaan o.a. door monumentale panden als de Koepelgevangenis en andere kenmerkende gebouwen. 

KLM Urban Trail Series

De KLM Urban Trails zijn toegankelijk voor iedereen. “Deelnemers kunnen kiezen uit routes van ongeveer 5 en 10 km. Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van de locaties en om gave foto’s te maken. Het is geen wedstrijd met tijdswaarneming. Dat maakt het geschikt voor heel veel doelgroepen.

In het najaar van 2022 staan er zeven KLM Urban Trails op de kalender. Naast de eerder genoemde evenementen zijn er ook KLM Urban Trails in Den Bosch (11 september), Leeuwarden (25 september) en Eindhoven (11 december).

Kijk op www.klmurbantrailseries.nl voor meer informatie over alle KLM Urban Trails.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!