.

Tilburg Ten Miles: Sterre Minirun uitverkocht

door 19 aug, 2022Evenementen0 Reacties

Sport
Tilburg Ten Miles Sterre Minirun

De Sterre Minirun, het onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles voor de allerkleinsten, is uitverkocht. De Minurun is een zeer populair onderdeel tijdens het mooiste loopfeest van Tilburg. Tijdens dit altijd gezellige en leuke onderdeel lopen kinderen, onder begeleiding van een volwassenen, een kwart mijl (400 meter).

Inschrijven overige afstanden

Voor de overige afstanden van de CZ Tilburg Ten Miles zijn nog wel startbewijzen te verkrijgen. Wie nog op zoek is naar een leuke korte afstand voor de kids of het gezin kan terecht bij de Villa Pardoes Kids Run van een halve Engelse mijl (800 meter) of de CZ Familyrun van 1 Engelse Mijl (1600 meter). 

Ook voor de overige volwassen afstanden zijn nog startbewijzen beschikbaar. Inschrijven kan online via www.tilburgtenmiles.nl/inschrijven. De CZ Tilburg Ten Miles vindt plaats op zondag 25 september.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest