HOKA lanceert de Matafe Speed 4

door 23 aug, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
HOKA Matafe Speed 4

HOKA® brengt de nieuwste toevoeging in zijn collectie Matafe-hardloopschoenen op de markt, de Matafe Speed 4. Deze schoen is speciaal ontworpen voor hardlopers die rennen op de zwaarste en meest onherbergzame ondergronden. Dankzij zijn extreem sterke tractie houd je als hardloper voet bij stuk op lastige terreinen en hoef je niet bang te zijn om weg te glijden, zelfs als het weer niet meezit.

De nieuwe Matafe Speed 4 combineert het beste uit de EVO Matafe- en de Matafe Speed-schoenen. Aan de hand hiervan heeft HOKA een nóg betere hardloopervaring gecreëerd voor sporters die op zoek zijn naar maximaal comfort op onherbergzaam terrein. De Matafe Speed 4 bevat een nieuw soort textiel en een nieuwe constructie, waarin zich een ademend, geweven jacquard mesh bevindt. Hierdoor biedt de schoen een meer dynamische pasvorm die je voet beter beschermt.

HOKA Matafe Speed 4

De vernieuwde PROFLY+™-middenzool bestaat uit twee delen en combineert het lichtste, meest responsieve HOKA-schuim direct onder je voet met een stevige, rubberen laag EVA-schuim onder de schoen zelf. Dit zorgt voor een dempende, zachte en veerkrachtige loopervaring. De buitenzool bestaat uit 5mm Vibram® Megagrip met Litebase-constructie en Traction Lug voor een stevigere tractie. Zo heb je met de Matafe Speed 4 compleet vertrouwen in het hardlopen op elk uitdagend terrein.

Gretchen Weimer, Global Vice President of Product bij HOKA: “De Mafate Speed is terug en lichter dan ooit, met vernieuwde demping en tractie voor onverschrokken lopers die op zoek zijn naar de meest uitdagende trails. In samenwerking met onze atleten en testers hebben we hard gewerkt om een topschoen voor te leveren die zelfs de lastigste trails met gemak aankan. Deze vierde variant in de Matafe Speed-lijn is gemaakt voor de lange termijn en bevat alles dat onze fans waarderen aan de Mafate Speed, maar dan op een nóg hoger niveau.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Matafe Speed 4 is verkrijgbaar vanaf deze maand op www.hoka.com en bij geselecteerde retailpartners. zoals RunningDirect.nl en Bol.com. De adviesprijs voor de Matafe Speed 4 is €180,-.

Meer informatie en productbeelden zijn te vinden op www.hoka.com.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

The North Face presenteert: Discover your trail

The North Face presenteert: Discover your trail

The North Face introduceert zijn nieuwe Discover Your Trail-campagne. Deze campagne is ontworpen om het begrip ‘trailrunnen’ een nieuwe betekenis te geven en het klaar te stomen voor de volgende generatie. Na twee jaar aan wereldwijde beperkingen...

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam en steeds vaker lopen we hard in de regen. Dit betekent dat niet alleen de herfst en de winter, maar ook de feestdagen om de hoek staan! Omdat we onze gezonde levensstijl het liefst zo...

Pin It on Pinterest