Garmin kondigt updates aan voor verschillende smartwatches

door 30 aug, 2022Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Runningdirect.nl
Garmin update

Garmin Nederland kondigt vandaag nieuwe software- en functie-updates voor geselecteerde smartwatches aan. De updates zijn van toepassing op de fēnix® 7 serie, epix™ (Gen 2), Instinct® 2 serie en Forerunner® 945 LTE. Deze nieuwe functies zullen gebruikers helpen het meeste uit hun toestel te halen, allemaal via een gratis software release.

Enkele van de functies1 voor smartwatches in deze software-updates zijn:

  • SatIQ™: Om de levensduur van de batterij te maximaliseren, zal SatIQ automatisch multi-band GPS inschakelen in gebieden waar dit het meest nodig is, zoals onder het dikke bladerdek van een bos of juist in de stadsjungle met hoge gebouwen. De functie zal uit worden geschakeld wanneer het niet langer nodig is om ervoor te zorgen dat gebruikers het maximale uit hun batterij halen.
  • Hartslagvariabiliteit (HRV) status: Volg de HRV tijdens de slaap om een beter beeld te krijgen van herstel en het algemene welzijn.2
  • Race-widget: Bekijk informatie over jouw wedstrijdvoorbereiding – inclusief een prestatievoorspelling voor de wedstrijd, het weer op de wedstrijddag en een aftelklok – allemaal in één widget.
  • Bijgewerkte trainingsstatus: Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, recente trainingsgeschiedenis en prestaties, krijgen gebruikers beter inzicht in hun algehele inspanning en of ze productief trainen, pieken of overbelast zijn.
  • Stock tracker: Houd tot wel 50 aandelen bij met de Stocks app, direct vanaf je pols. Controleer aandelen eenvoudig in één oogopslag om prijzen en trends gedurende de dag te volgen.3

De gratis software-updates zijn nu beschikbaar. Gebruikers kunnen hun smartwatch of fietscomputer bijwerken door automatische updates vanaf hun toestel in te schakelen of door Garmin Express™ te gebruiken. Voor een uitgebreide lijst van functies met bijbehorende toestellen, klik hier.


1 Ga voor een uitgebreide lijst van compatibele apparaten naar https://www.garmin.com/support/software/wearables
Nauwkeurigheid activiteitentracking
3 Indien gekoppeld met uw compatibele smartphone. Alle gegevens in de Garmin Stocks Tracker-app zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en zijn niet bedoeld voor handels- of beleggingsdoeleinden. Zie Twelvedata.com/stocks voor de beurzen die worden gedekt door de app Stocks
4 Compatibel Garmin smartwatch vereist

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Garmin onthult de volgende generatie fēnix 7 Pro-serie

Garmin onthult de volgende generatie fēnix 7 Pro-serie

Garmin kondigde dee week de fēnix® 7 Pro-serie aan. Deze premium smartwatches met zonne-energie zijn ontworpen om altijd en overal optimaal te presteren. Met professionele prestatie-inzichten, extra kaartmogelijkheden en 24 uur per dag gezondheids-...

Pin It on Pinterest