Inschrijving Plantsoenloop Groningen 2022 is geopend

door 1 sep, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Plantsoenloop Groningen

De inschrijving van de Plantsoenloop Groningen is geopend. De 64e editie van deze klassieker van het Noorden vindt plaats op zaterdag 5 november 2022. ‘Het wordt een verrassende editie’, aldus Johan Meijer van organisator Golazo Noord-Nederland.

Nieuw parcours

De Plantsoenloop is de oudste loop van Groningen en daarmee een echte klassieker. Toch is deze editie anders dan de afgelopen jaren. “We hebben gekozen voor een vernieuwd en ruimer parcours. We hebben een ronde van 4km gecreëerd door het Noorderplantsoen. In het verleden was dit een ronde van 2km, waardoor deelnemers aan de 4 en de 8km meerdere rondes moesten lopen. Nu is dat beperkt tot maximaal twee.”

Het vernieuwde parcours zorgt voor nog meer loopplezier tijdens de Plantsoenloop. “We hebben gekeken naar veranderingen die deze klassieker nog leuker maken voor de deelnemers. Een nieuwe start- en finish, meer ruimte en echt een ander parcours. Maar het blijft wel 100% de Plantsoenloop.”

Het parcours van de Plantsoenloop Groningen loopt, zoals altijd, door het prachtige, heuvelachtige Noorderplantsoen, met een sfeervolle start- en finish op de Kruissingel. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: de 4 en 8km en de Kids Runs van 1, 2 en 4km.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor deze klassieker? Dat kan vanaf nu via: www.plantsoenloop.nl/inschrijven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Inschrijvingen 4 Mijl van Groningen 2024 is geopend

Inschrijvingen 4 Mijl van Groningen 2024 is geopend

Vanaf vandaag, dinsdag 23 april 2024, is de inschrijving voor de 37e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen officieel geopend. Ook dit jaar keert het grootste loopfeest van Noord-Nederland traditiegetrouw terug in het tweede weekend van oktober,...

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest