.

Hardlopen door de Brabanthallen, de brouwerij en diverse muziekpodia tijdens Urban Trail Den Bosch

door 4 sep, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Den Bosch 2022

Rondrennen door de Willem Twee toonzaal, de Bossche Brouwers of de concertzaal van MAINSTAGE. Normaal kan dat niet maar op zondag 11 september is het allemaal mogelijk tijdens de KLM Urban Trail Den Bosch.

Tijdens deze bijzondere run zullen de deelnemers op sportieve wijze de stad ontdekken. Het parcours gaat niet alleen langs, maar ook dwars door kenmerkende gebouwen in de Brabantse hoofdstad. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden. Een korte route van ongeveer 5 km en een lange route van ongeveer 10 km. 

“Het wordt een unieke ontdekkingstocht. Wat deze run extra leuk maakt is dat de routes zowel door het centrum als over de Tramkade gaan. Het parcours zit vol verassingen. Maar liefst 15 bijzondere locaties zullen zondag 11 september hun deuren openstellen voor onze deelnemers.” aldus organisator Joris van Veen.

Het volledige parcours is vandaag bekend gemaakt en kan je hier bekijken.  

Toegankelijk voor iedereen

De KLM Urban Trail Den Bosch is een toegankelijke run waarbij plezier op de eerste plaats staat. “Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of een scherpe tijd maar om plezier en genieten. Onderweg hebben de hardlopers voldoende tijd om foto’s te maken en de bijzondere locaties te ontdekken. We garanderen dat iedereen met een lach over de finish komt.”

De start -en finish zijn zondagochtend op de Markt, het hoogste plein van Den Bosch. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd. Na afloop ontvangen de deelnemers een unieke medaille en een welverdiend ontbijt.

Inschrijven

Wil jij ook meedoen? Inschrijven is nog mogelijk via www.urbantraildenbosch.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest