JEX wil Rotterdam veroveren en verbindt zich als main partner aan de Harbour Run Rotterdam

door 11 sep, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

JEX sluit zich naast het Havenbedrijf Rotterdam aan als nieuwe main partner van de Harbour Run Rotterdam. Sinds 2019 bouwt het bedrijf aan slimme software en diensten voor ondernemers in de uitzendbranche. JEX, gevestigd in Kralingen, timmert hard aan de weg en heeft al meer dan 1300 klanten in heel Nederland.

JEX is een jong en snelgroeiend bedrijf. “Ons klantenbestand groeit enorm. Hierdoor hebben we klanten door heel Nederland. Toch willen we graag onze verbinding met het Rotterdamse bedrijfsleven houden, want hier liggen onze roots.”, aldus Nick Hillebrand, oprichter en algemeen directeur van JEX. “Samen met de Harbour Run en ons sponsorship met de voetbalclub Feyenoord Rotterdam zorgen we dat we de connectie met onze stad houden.”

JEX main partner Harbour Run Rotterdam

JEX daagt medewerkers uit

De softwareontwikkelaar wil de Rotterdamse haven veroveren met het partnership. “De Harbour Run past precies bij onze kernwaarden: verbinding, energie en lef!”. JEX zoekt naar verschillende manieren om medewerkers fit te houden en tegelijkertijd aan een team te bouwen. “We hebben met ons team dit jaar een militaire training gehad: JEXtreme. Je wordt daar mentaal weerbaarder van, het is goed voor de teambuilding en het is gewoon ontzettend tof om dit soort dingen te doen. Met deze samenwerking geven we hier ook een vervolg aan.”

De Harbour run is voor JEX hét perfecte middel om het Rotterdamse bedrijfsleven te bereiken. Martin den Ouden, Sales Manager van de Harbour Run, is blij met het nieuwe partnership: “Het is mooi om naast het Havenbedrijf Rotterdam ook met JEX een bedrijf met Rotterdamse roots toe te kunnen voegen als main partner. JEX zal met name door branding onderweg en op de start-/finishlocatie terug te zien zijn. Daarnaast zullen ze je een extra motivatie bieden om de finish te halen door hier proteïnerepen en water uit te delen!”

JEX main partner Harbour Run Rotterdam
Foto: Nick Hillebrand, eigenaar JEX (links) en Lotte Knuif, Marketeer SportVibes (rechts) maken het nieuwe partnership bekend.

Voorbereiding in volle gang 

Op zondag 2 oktober verwacht JEX met meer dan 30 medewerkers aan de start van de Rotterdamse obstacle run te verschijnen. “We merken dat de Harbour Run leeft binnen JEX. Groepjes zijn aan het trainen en collega’s die zich nog niet hebben opgegeven worden uitgedaagd om alsnog mee te doen. En dan heb je nog de eeuwige discussie: loop je de 6 of 10 KM? We kijken ernaar uit om het obstakel parcours door de Rotterdamse haven af te leggen!”.

Over JEX

Heeft jouw bedrijf obstakels met het in- en verhuren van flexibel personeel? JEX is de one-stop-shop voor de uitzendbranche en bieden je de totaaloplossing die je nodig hebt. Benieuwd? Check dan de website van JEX via www.jex.nl.

Harbour Run Rotterdam 2022

Op zondag 2 oktober 2022 wordt alweer de 9e editie van de Harbour Run Rotterdam georganiseerd, dé obstacle run dwars door de Rotterdamse haven. Ontdek de haven met vrienden en familie of stel jouw eigen businessteam samen! Overwin samen de obstakels zoals een echte havenarbeider dat ook zou doen. Zien we jou op zondag 2 oktober aan de start in de RDM onderzeebootloods in Rotterdam?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Femke Bol naar FBK Games 2024

Femke Bol naar FBK Games 2024

Femke Bol komt zondag 7 juli naar de FBK Games in Hengelo. De 24-jarige Amersfoortse loopt minder dan vier weken voor het begin van de Olympische Spelen in Parijs dus nog één keer in eigen land, in het Fanny Blankers-Koenstadion. Bol loopt er de...

Inschrijving Maastrichts Mooiste geopend

Inschrijving Maastrichts Mooiste geopend

Vanaf vandaag kunnen alle hardlopers zich inschrijven voor de 19e editie van Maastrichts Mooiste. Afgelopen jaar trotseerden de deelnemers bochtencombinatie Slavante tijdens de 10 km en ontdekten zij de binnenstad tijdens de 5 km. Op zondag 9 juni...

Mike Foppen blikvanger bij Seven Hills Record Run

Mike Foppen blikvanger bij Seven Hills Record Run

Mike Foppen en Jasmijn Lau zijn de bekendste deelnemers aan de Seven Hills Record Run op zaterdag 20 april. Bij deze race over 5 kilometer op een snel parcours in het Goffertpark gaan ze op jacht naar nieuwe persoonlijke en nationale records....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest