Kleine aanpassing parcours Dam tot Damloop 10 EM

door 17 sep, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Dam tot Damloop

Morgen, 18 september, start de 10 EM van van de Dam tot Damloop. Op het laatste moment is de organisatie van de Dam tot Damloop genoodzaakt om het parcours van de 10 EM van morgen een klein beetje aan te passen.

De organisatie laat het volgende op haar website weten:

“Het parcours van de 10 Engelse Mijl van de Dam tot Damloop, die aanstaande zondag plaatsvindt, moet noodgedwongen worden aangepast. Op vrijdagmiddag zijn er gevelplaten van een flatgebouw naar beneden gevallen, op het parcours in het Molenwijkpark, in Amsterdam-Noord. Helaas kan er niet worden uitgesloten dat er nog meer materiaal naar beneden gaat vallen tijdens het evenement. Dit risico wil de organisatie en de Gemeente Amsterdam niet nemen. Hierdoor wordt het parcours tussen 8 en 9,5 km aangepast. Dit betekent dat de verzorgingspost op 9 km wordt verplaatst naar het 8 km punt. Le Champion zorgt er uiteraard voor dat de afstand exact 10 Engelse Mijl (16,1 km) blijft.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!