Kleine aanpassing parcours Dam tot Damloop 10 EM

door 17 sep, 2022Evenementen0 Reacties

Dam tot Damloop

Morgen, 18 september, start de 10 EM van van de Dam tot Damloop. Op het laatste moment is de organisatie van de Dam tot Damloop genoodzaakt om het parcours van de 10 EM van morgen een klein beetje aan te passen.

De organisatie laat het volgende op haar website weten:

“Het parcours van de 10 Engelse Mijl van de Dam tot Damloop, die aanstaande zondag plaatsvindt, moet noodgedwongen worden aangepast. Op vrijdagmiddag zijn er gevelplaten van een flatgebouw naar beneden gevallen, op het parcours in het Molenwijkpark, in Amsterdam-Noord. Helaas kan er niet worden uitgesloten dat er nog meer materiaal naar beneden gaat vallen tijdens het evenement. Dit risico wil de organisatie en de Gemeente Amsterdam niet nemen. Hierdoor wordt het parcours tussen 8 en 9,5 km aangepast. Dit betekent dat de verzorgingspost op 9 km wordt verplaatst naar het 8 km punt. Le Champion zorgt er uiteraard voor dat de afstand exact 10 Engelse Mijl (16,1 km) blijft.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Vanochtend klonk het startschot van de uitverkochte Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. In een ongedwongen sfeer genoten 1.000 deelnemers van de prachtige natuur en het winterse hardloopweer. Met afstanden van 8 en 16 kilometer zijn de hardlopers...

Pin It on Pinterest