Kleine aanpassing parcours Dam tot Damloop 10 EM

door 17 sep, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Dam tot Damloop

Morgen, 18 september, start de 10 EM van van de Dam tot Damloop. Op het laatste moment is de organisatie van de Dam tot Damloop genoodzaakt om het parcours van de 10 EM van morgen een klein beetje aan te passen.

De organisatie laat het volgende op haar website weten:

“Het parcours van de 10 Engelse Mijl van de Dam tot Damloop, die aanstaande zondag plaatsvindt, moet noodgedwongen worden aangepast. Op vrijdagmiddag zijn er gevelplaten van een flatgebouw naar beneden gevallen, op het parcours in het Molenwijkpark, in Amsterdam-Noord. Helaas kan er niet worden uitgesloten dat er nog meer materiaal naar beneden gaat vallen tijdens het evenement. Dit risico wil de organisatie en de Gemeente Amsterdam niet nemen. Hierdoor wordt het parcours tussen 8 en 9,5 km aangepast. Dit betekent dat de verzorgingspost op 9 km wordt verplaatst naar het 8 km punt. Le Champion zorgt er uiteraard voor dat de afstand exact 10 Engelse Mijl (16,1 km) blijft.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest