Mizuno Wave Neo Ultra de milieubewuste hardloopschoen met ongekend loopcomfort

door 20 sep, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
Mizuno Wave Neo Ultra en Wind

De Mizuno Wave Neo Ultra is een milieubewust geproduceerde schoen met een ongekend loopcomfort. Mizuno streeft met deze schoen naar zorg voor het milieu door gebruik van materialen met een lage milieu-impact, een verfmethode waarbij 40% minder water nodig is en vermindering van de CO2-uitstoot. Informatie: www.mizuno.com.

De schoen zit vol met Mizuno’s kenmerkende demping en energieteruggave. De veerkrachtige afzet, soepele afwikkeling en zachte landing zorgen voor een zachte, comfortabele hardloopervaring. Het MIZUNO ENERZY CORE materiaal in de tussenzool geeft bij iedere stap het hoogste niveau van energieteruggave en demping. De foamwave-constructie met korte golfjes zorgt voor stabiliteit en de lange foamwave zorgt voor sturing tijdens de afwikkeling.

Gerecyclede en plantaardige materialen

Mizuno maakt gebruik van gerecyclede en plantaardige materialen om de CO2-uitstoot te verminderen. De tussenzool is gedeeltelijk gemaakt van algen die de lucht en het water helpen reinigen. Voor elk paar schoenen plant Mizuno twee bomen om de CO2-impact in evenwicht te brengen.

Mizuno Wave Neo Wind

De nieuwe hardloopschoen Mizuno Wave Neo Wind biedt comfort en lichtheid met een lage impact op het milieu. Het bevat MIZUNO ENERZY LITE, gemaakt van plantaardige materialen die geweldige demping, energieteruggave en lichtheid bieden.

Het milieubewuste productieproces omvat materialen met een lage milieu-impact, een verfproces dat minder water nodig heeft en 10% reductie van de CO2-uitstoot. De Wave Neo Wind is een trainingsschoen voor dagelijks gebruik met een ultralicht en soepel loopcomfort voor eindeloze runs.

Mizuno For Every Run

Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld.

De Wave Neo Ultra en de Neo Wind zijn perfect voor hardlopers die willen bijdragen aan het behoud van het milieu, zodat toekomstige generaties hardlopers net zo kunnen genieten van hardlopen als zij. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie en prijzen

De Mizuno Wave Neo Ultra is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops zoals RunningDirect.nl, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 219,95. Wave Neo Wind: € 189,95.  Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Een vliegende start met ASICS’ NOVABLAST 3

Een vliegende start met ASICS’ NOVABLAST 3

De derde generatie van ASICS' unieke schokdempende hardloopschoen, de NOVABLAST™ 3, lanceert vandaag. Deze renschoen combineert een geometrisch origami-ontwerp met ASICS' nieuwste schuimtechnologie en biedt een veerkrachtige hardloopervaring die je...

The North Face presenteert: Discover your trail

The North Face presenteert: Discover your trail

The North Face introduceert zijn nieuwe Discover Your Trail-campagne. Deze campagne is ontworpen om het begrip ‘trailrunnen’ een nieuwe betekenis te geven en het klaar te stomen voor de volgende generatie. Na twee jaar aan wereldwijde beperkingen...

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

Brooks: Run Merry, Visible and Cool

De dagen worden korter, de temperatuur zakt langzaam en steeds vaker lopen we hard in de regen. Dit betekent dat niet alleen de herfst en de winter, maar ook de feestdagen om de hoek staan! Omdat we onze gezonde levensstijl het liefst zo...

Pin It on Pinterest