Mizuno Wave Neo Ultra de milieubewuste hardloopschoen met ongekend loopcomfort

door 20 sep, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Mizuno Wave Neo Ultra en Wind

De Mizuno Wave Neo Ultra is een milieubewust geproduceerde schoen met een ongekend loopcomfort. Mizuno streeft met deze schoen naar zorg voor het milieu door gebruik van materialen met een lage milieu-impact, een verfmethode waarbij 40% minder water nodig is en vermindering van de CO2-uitstoot. Informatie: www.mizuno.com.

De schoen zit vol met Mizuno’s kenmerkende demping en energieteruggave. De veerkrachtige afzet, soepele afwikkeling en zachte landing zorgen voor een zachte, comfortabele hardloopervaring. Het MIZUNO ENERZY CORE materiaal in de tussenzool geeft bij iedere stap het hoogste niveau van energieteruggave en demping. De foamwave-constructie met korte golfjes zorgt voor stabiliteit en de lange foamwave zorgt voor sturing tijdens de afwikkeling.

Gerecyclede en plantaardige materialen

Mizuno maakt gebruik van gerecyclede en plantaardige materialen om de CO2-uitstoot te verminderen. De tussenzool is gedeeltelijk gemaakt van algen die de lucht en het water helpen reinigen. Voor elk paar schoenen plant Mizuno twee bomen om de CO2-impact in evenwicht te brengen.

Mizuno Wave Neo Wind

De nieuwe hardloopschoen Mizuno Wave Neo Wind biedt comfort en lichtheid met een lage impact op het milieu. Het bevat MIZUNO ENERZY LITE, gemaakt van plantaardige materialen die geweldige demping, energieteruggave en lichtheid bieden.

Het milieubewuste productieproces omvat materialen met een lage milieu-impact, een verfproces dat minder water nodig heeft en 10% reductie van de CO2-uitstoot. De Wave Neo Wind is een trainingsschoen voor dagelijks gebruik met een ultralicht en soepel loopcomfort voor eindeloze runs.

Mizuno For Every Run

Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld.

De Wave Neo Ultra en de Neo Wind zijn perfect voor hardlopers die willen bijdragen aan het behoud van het milieu, zodat toekomstige generaties hardlopers net zo kunnen genieten van hardlopen als zij. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie en prijzen

De Mizuno Wave Neo Ultra is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops zoals RunningDirect.nl, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 219,95. Wave Neo Wind: € 189,95.  Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!