Steun UNICEF door mee te doen aan de Olympisch Stadionloop op 13 november

door 1 okt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op zondag 13 november 2022 organiseert UNICEF Regio Amsterdam samen met Atletiekvereniging Phanos de jaarlijkse Olympisch Stadionloop (OSL). Tijdens de OSL lopen scholen, bedrijven en individuele deelnemers mee voor het goede doel. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos en start en eindigt in het Olympisch Stadion. De OSL is onderdeel van het Rondje Mokum en is gelijk de laatste loop van het Rondje Mokum 2022.

Schrijf u in via de onderstaande links en loop individueel, samen of als bedrijf of team en steun zo direct de activiteiten van UNICEF! Je kunt individueel of als (bedrijfs)team deelnemen aan de 5 of 10 km.

(Bedrijfs)teams 5 of 10 km

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk meerdere teams in te schrijven. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos en start en eindigt in het Olympisch Stadion. Op locatie is een overdekte garderobe aanwezig. (Bedrijfs)teams kunnen ook gebruik maken van kleedkamers, douches en kluisjes en worden in een gratis lunch voorzien. Verdere praktische details over het evenement volgen na inschrijving.Per inschrijving van een bedrijfsteam van €210,- wordt €135,- aan UNICEF gedoneerd.

Klik hier voor inschrijving bedrijfsteam 5 of 10 km.

Individueel 5 of 10 km  

Per individuele inschrijving voor 5 en 10 km gaat €2,50 naar UNICEF. Op de 10 km kan ingeschreven worden voor zowel de wedstrijd- als de recreatieloop.

Klik hier voor inschrijving individuele loop 5 of 10 km.

Kinderloop 800 m in het OS (1 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar)

Per inschrijving voor de Kinderloop gaat €0,50 naar UNICEF. 

Klik hier voor inschrijving Kinderloop 800 meter.

Scholierenloop 5 km  

Per inschrijving van een scholierenteam (middelbare school) van €70,-wordt €10,- aan UNICEF gedoneerd. Onderwijsteams kunnen meerdere teams aanmelden en een team bestaat uit maximaal 7 scholieren.

Klik hier voor inschrijving van de onderwijsloop van 5 km.

Loop mee en steun zo direct de activiteiten van UNICEF! Met het geld zet UNICEF zich in voor rechten van kinderen over de hele wereld, en dit jaar specifiek ook voor de (gevluchte) kinderen uit Oekraïne. Meer informatie is hier te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!