.

Steun UNICEF door mee te doen aan de Olympisch Stadionloop op 13 november

door 1 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport

Op zondag 13 november 2022 organiseert UNICEF Regio Amsterdam samen met Atletiekvereniging Phanos de jaarlijkse Olympisch Stadionloop (OSL). Tijdens de OSL lopen scholen, bedrijven en individuele deelnemers mee voor het goede doel. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos en start en eindigt in het Olympisch Stadion. De OSL is onderdeel van het Rondje Mokum en is gelijk de laatste loop van het Rondje Mokum 2022.

Schrijf u in via de onderstaande links en loop individueel, samen of als bedrijf of team en steun zo direct de activiteiten van UNICEF! Je kunt individueel of als (bedrijfs)team deelnemen aan de 5 of 10 km.

(Bedrijfs)teams 5 of 10 km

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk meerdere teams in te schrijven. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos en start en eindigt in het Olympisch Stadion. Op locatie is een overdekte garderobe aanwezig. (Bedrijfs)teams kunnen ook gebruik maken van kleedkamers, douches en kluisjes en worden in een gratis lunch voorzien. Verdere praktische details over het evenement volgen na inschrijving.Per inschrijving van een bedrijfsteam van €210,- wordt €135,- aan UNICEF gedoneerd.

Klik hier voor inschrijving bedrijfsteam 5 of 10 km.

Individueel 5 of 10 km  

Per individuele inschrijving voor 5 en 10 km gaat €2,50 naar UNICEF. Op de 10 km kan ingeschreven worden voor zowel de wedstrijd- als de recreatieloop.

Klik hier voor inschrijving individuele loop 5 of 10 km.

Kinderloop 800 m in het OS (1 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar)

Per inschrijving voor de Kinderloop gaat €0,50 naar UNICEF. 

Klik hier voor inschrijving Kinderloop 800 meter.

Scholierenloop 5 km  

Per inschrijving van een scholierenteam (middelbare school) van €70,-wordt €10,- aan UNICEF gedoneerd. Onderwijsteams kunnen meerdere teams aanmelden en een team bestaat uit maximaal 7 scholieren.

Klik hier voor inschrijving van de onderwijsloop van 5 km.

Loop mee en steun zo direct de activiteiten van UNICEF! Met het geld zet UNICEF zich in voor rechten van kinderen over de hele wereld, en dit jaar specifiek ook voor de (gevluchte) kinderen uit Oekraïne. Meer informatie is hier te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest