Steun UNICEF door mee te doen aan de Olympisch Stadionloop op 13 november

door 1 okt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op zondag 13 november 2022 organiseert UNICEF Regio Amsterdam samen met Atletiekvereniging Phanos de jaarlijkse Olympisch Stadionloop (OSL). Tijdens de OSL lopen scholen, bedrijven en individuele deelnemers mee voor het goede doel. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos en start en eindigt in het Olympisch Stadion. De OSL is onderdeel van het Rondje Mokum en is gelijk de laatste loop van het Rondje Mokum 2022.

Schrijf u in via de onderstaande links en loop individueel, samen of als bedrijf of team en steun zo direct de activiteiten van UNICEF! Je kunt individueel of als (bedrijfs)team deelnemen aan de 5 of 10 km.

(Bedrijfs)teams 5 of 10 km

Een team bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Het is mogelijk meerdere teams in te schrijven. Elke loop heeft een parcours naar en door het Amsterdamse Bos en start en eindigt in het Olympisch Stadion. Op locatie is een overdekte garderobe aanwezig. (Bedrijfs)teams kunnen ook gebruik maken van kleedkamers, douches en kluisjes en worden in een gratis lunch voorzien. Verdere praktische details over het evenement volgen na inschrijving.Per inschrijving van een bedrijfsteam van €210,- wordt €135,- aan UNICEF gedoneerd.

Klik hier voor inschrijving bedrijfsteam 5 of 10 km.

Individueel 5 of 10 km  

Per individuele inschrijving voor 5 en 10 km gaat €2,50 naar UNICEF. Op de 10 km kan ingeschreven worden voor zowel de wedstrijd- als de recreatieloop.

Klik hier voor inschrijving individuele loop 5 of 10 km.

Kinderloop 800 m in het OS (1 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar)

Per inschrijving voor de Kinderloop gaat €0,50 naar UNICEF. 

Klik hier voor inschrijving Kinderloop 800 meter.

Scholierenloop 5 km  

Per inschrijving van een scholierenteam (middelbare school) van €70,-wordt €10,- aan UNICEF gedoneerd. Onderwijsteams kunnen meerdere teams aanmelden en een team bestaat uit maximaal 7 scholieren.

Klik hier voor inschrijving van de onderwijsloop van 5 km.

Loop mee en steun zo direct de activiteiten van UNICEF! Met het geld zet UNICEF zich in voor rechten van kinderen over de hele wereld, en dit jaar specifiek ook voor de (gevluchte) kinderen uit Oekraïne. Meer informatie is hier te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Vernieuwd parcours Urban Trail Utrecht

Vernieuwd parcours Urban Trail Utrecht

Altijd al door een museum, restaurants en een winkelcentrum willen rennen? Op Paasmaandag 1 april is dat mogelijk tijdens de Urban Trail Utrecht. Op het vernieuwde parcours hardlopen deelnemers door de leukste locaties in de binnenstad van Utrecht....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest