Inschrijving Pre-Run Egmond Halve Marathon geopend

door 3 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport

Op zaterdag 10 december wordt het startschot gegeven voor de tweede editie van de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon, voorheen de Midwinterduinloop. Met afstanden van 8 en 16 kilometer is deze Pre-Run bij uitstek een goed ijkpunt voor deelnemers die ingeschreven staan voor de NN Egmond Halve Marathon, die op zondag 8 januari 2023 plaatsvindt. Alle aspecten van de grote winterklassieker komen tijdens deze Pre-Run voorbij: strand, duinen, bos en uitdagende klimmetjes. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via www.lechampion.nl/hardlopen.

Het parcours van de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon kent twee routes: de 8 kilometer ter voorbereiding op de kwart marathon en de 16 km ter voorbereiding op de halve marathon. Na de start in Egmond-Binnen lopen de deelnemers door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat. Hier kunnen de hardlopers zomaar de route van een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kruisen.

De langste afstand brengt de deelnemers over de pittige strandopgang bij de Scheilaan naar de kust. Over het Noordzeestrand wordt de route vervolgd richting de Middenweg, waar na enkele klimmetjes de hardlopers van de twee afstanden bij elkaar komen. Alle deelnemers finishen weer ter hoogte van restaurant Nieuw Westert in Egmond-Binnen.

Pre-run Egmond Halve Marathon

Lopen voor het goede doel

Bij de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon is het voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. PWN, het officiële goede doel van de NN Egmond Halve Marathon, is ook het goede doel van de Pre-Run. Dit jaar wil PWN het sponsorbedrag van Le Champion gebruiken om veiligere en aantrekkelijkere plekken voor amfibieën te realiseren.

Inschrijven

Inschrijven voor de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon is vanaf nu mogelijk via www.lechampion.nl/hardlopen. Hardlopers die niet staan ingeschreven voor de NN Egmond Halve Marathon zijn ook van harte welkom bij de Pre-Run. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 28 november of tot de deelnemerslimiet van 1.000 hardlopers is bereikt. Er is geen na-inschrijving op de dag zelf.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest