Podcast De Pacer: Een wereldrecord in Berlijn en een lijdensweg in Den Haag

door 4 okt, 2022Podcasts0 Reacties

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de het geweldige nieuwe wereldrecord van Eliud Kipchoge en over de CPC Loop van Pim.

“Eliud Kipchoge liep wederom een kunstwerk in Berlijn, met zijn 2.01.09 op de marathon. Eric stond er een weekeinde lang met zijn neus bovenop. We blikken terug op het wereldrecord, maar ook op de heldenrol van ‘Bottle Klaus’ en de kotsbrigade.”

“Diezelfde zondag, na het schrijven van het Kipchoge-verhaal voor de krant, liep Pim zijn halve marathon bij de CPC Den Haag. De ambities waren hoog, maar het werd een teleurstelling. Steken, een vastzittende rug, alles waar je als loper geen last van wil hebben, kwam in de straten van Den Haag naar boven. Hoe pak je als loper daarna de draad weer op?”

Veel luisterplezier.

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Podcast De Pacer: Marathonanekdotes uit Athene

Podcast De Pacer: Marathonanekdotes uit Athene

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de Athene Marathon. De Pacer zocht de historie en het sentiment op bij de...

Pin It on Pinterest