CZ ook komende jaren titelsponsor bij Tilburg Ten Miles

door 7 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Tilburg Ten Miles CZ sponsor

CZ blijft ook de komende jaren als titelsponsor verbonden aan de Tilburg Ten Miles. De zorgverzekeraar heeft het contract met Golazo Nederland verlengd.

“Graag verbinden wij onze naam aan de edities 2023 en 2024 van de CZ Tilburg Ten Miles. Wij willen met dit partnerschap onze nauwe betrokkenheid bij de stad Tilburg laten zien. CZ zet zich hierbij actief in om verschillende doelgroepen uit Tilburg te laten bewegen en deelnemen”, zegt Karel Stolper, Directeur Zorgverzekeringen & Klantcommunicatie bij CZ.

Henk van Doremalen, die afscheid neemt als directeur van het tweedaagse evenement, is blij met de verlenging. “Het betekent dat de basis voor ons mooie hardloopevenement de komende jaren is gewaarborgd”, zegt hij,

Mooie toekomst

Van Doremalen ziet de toekomst voor het evenement zonnig in. “Onze opvolgers hebben een goede start met zo’n fijne betrokken sponsor en kunnen daar verder mee aan de slag. Ook enkele andere sponsoren hebben zich al voor 2023 verbonden aan de CZ Tilburg Ten Miles.”

Hij roemt naast de vele sponsoren ook de inzet van andere partijen. “Dankzij de inzet van velen kunnen we het grootste sportevenement van Midden-Brabant gestalte geven. Daarnaast dragen scouting, buurtverenigingen, de opleidingen van De Rooi Pannen en ROC, studentengroepen, het Refugeeteam en vele vrienden en kennissen bij aan het succes van ons evenement. Dat CZ dit actief ondersteunt waarderen we zeer.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest