CZ ook komende jaren titelsponsor bij Tilburg Ten Miles

door 7 okt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Tilburg Ten Miles CZ sponsor

CZ blijft ook de komende jaren als titelsponsor verbonden aan de Tilburg Ten Miles. De zorgverzekeraar heeft het contract met Golazo Nederland verlengd.

“Graag verbinden wij onze naam aan de edities 2023 en 2024 van de CZ Tilburg Ten Miles. Wij willen met dit partnerschap onze nauwe betrokkenheid bij de stad Tilburg laten zien. CZ zet zich hierbij actief in om verschillende doelgroepen uit Tilburg te laten bewegen en deelnemen”, zegt Karel Stolper, Directeur Zorgverzekeringen & Klantcommunicatie bij CZ.

Henk van Doremalen, die afscheid neemt als directeur van het tweedaagse evenement, is blij met de verlenging. “Het betekent dat de basis voor ons mooie hardloopevenement de komende jaren is gewaarborgd”, zegt hij,

Mooie toekomst

Van Doremalen ziet de toekomst voor het evenement zonnig in. “Onze opvolgers hebben een goede start met zo’n fijne betrokken sponsor en kunnen daar verder mee aan de slag. Ook enkele andere sponsoren hebben zich al voor 2023 verbonden aan de CZ Tilburg Ten Miles.”

Hij roemt naast de vele sponsoren ook de inzet van andere partijen. “Dankzij de inzet van velen kunnen we het grootste sportevenement van Midden-Brabant gestalte geven. Daarnaast dragen scouting, buurtverenigingen, de opleidingen van De Rooi Pannen en ROC, studentengroepen, het Refugeeteam en vele vrienden en kennissen bij aan het succes van ons evenement. Dat CZ dit actief ondersteunt waarderen we zeer.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!