Ervaar nóg meer veerkracht, stabiliteit en comfort met de Mizuno Wave Rider 26

door 7 okt, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
Mizuno Wave Rider 26

De Mizuno Wave Rider 26 is een neutrale allround hardloopschoen voor je dagelijkse run. Geschikt voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. De nieuwe schoen heeft een aantal slimme updates gekregen waardoor hij nóg comfortabeler is dan zijn voorganger. Info: www.mizuno.com.

Zo heeft de Wave Rider 26 een 2mm dikkere MIZUNO ENERZY-tussenzool waardoor je als hardloper meer demping en energieteruggave ervaart. De toepassing van MIZUNO ENERZY geeft je een verbeterde soepelheid en stabiliteit, wat gecombineerd wordt met een veerkrachtige voortstuwing. Dit foam is ruim 15% veerkrachtiger dan standaard EVA-foam dat in veel andere hardloopschoenen is verwerkt.

Aan de binnenzijde verstevigde Wave Plate

Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende kunststof Wave Plate in de vorm van een golf. Deze constructie zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De Wave Plate is aan de binnenzijde iets verstevigd, dit geeft bij vermoeidheid tijdens het lopen net wat meer steun. Op de verharde weg heeft de schoen een soepele afwikkeling en in het bos ervaar je juist veel stabiliteit.

De Wave Rider 26 sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. De slijtzool bestaat uit een combinatie van geblazen rubber in de voorvoet en X10 carbonrubber in de buitenzijde van de hak. Dit is beter bestand tegen slijtage voor met name haklanders. Mizuno zet ook bij deze schoen in op duurzaamheid: de veters en een gedeelte van het airmesh en de hielconstructie zijn volledig gerecycled.

Mizuno For Every Run

Voor elk type loper heeft Mizuno de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie en prijs

De Mizuno Wave Rider 26 is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij (online) runningspeciaalzaken zoals RunningDirect.nl. Consumentenadviesprijs € 159,95.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest