Ervaar nóg meer veerkracht, stabiliteit en comfort met de Mizuno Wave Rider 26

door 7 okt, 2022Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Mizuno Wave Rider 26

De Mizuno Wave Rider 26 is een neutrale allround hardloopschoen voor je dagelijkse run. Geschikt voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. De nieuwe schoen heeft een aantal slimme updates gekregen waardoor hij nóg comfortabeler is dan zijn voorganger. Info: www.mizuno.com.

Zo heeft de Wave Rider 26 een 2mm dikkere MIZUNO ENERZY-tussenzool waardoor je als hardloper meer demping en energieteruggave ervaart. De toepassing van MIZUNO ENERZY geeft je een verbeterde soepelheid en stabiliteit, wat gecombineerd wordt met een veerkrachtige voortstuwing. Dit foam is ruim 15% veerkrachtiger dan standaard EVA-foam dat in veel andere hardloopschoenen is verwerkt.

Aan de binnenzijde verstevigde Wave Plate

Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende kunststof Wave Plate in de vorm van een golf. Deze constructie zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De Wave Plate is aan de binnenzijde iets verstevigd, dit geeft bij vermoeidheid tijdens het lopen net wat meer steun. Op de verharde weg heeft de schoen een soepele afwikkeling en in het bos ervaar je juist veel stabiliteit.

De Wave Rider 26 sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. De slijtzool bestaat uit een combinatie van geblazen rubber in de voorvoet en X10 carbonrubber in de buitenzijde van de hak. Dit is beter bestand tegen slijtage voor met name haklanders. Mizuno zet ook bij deze schoen in op duurzaamheid: de veters en een gedeelte van het airmesh en de hielconstructie zijn volledig gerecycled.

Mizuno For Every Run

Voor elk type loper heeft Mizuno de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie en prijs

De Mizuno Wave Rider 26 is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij (online) runningspeciaalzaken zoals RunningDirect.nl. Consumentenadviesprijs € 159,95.

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!