Podcast De Pacer: Roxane Knetemann op weg naar haar Marathondebuut in Amsterdam

door 8 okt, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over het Marathondebuut van oud wielrenster Roxane Kneteman.

“In 2019 stopte Roxane Knetemann met wielrennen. Tegenwoordig zit ze bij hardlopers in het wiel. Praat met haar over hardlopen en de wielertermen vliegen nog altijd in het rond.”

“Over anderhalve week maakt de wieleranalist/commentator haar debuut op de marathon in ‘haar stad’ Amsterdam, waarop ze zich voorbereidde met Michel Butter en Guido Hartensveld. Via valpartijen, loopjes met hond Bliksem, de Tien van Terwispel, allerlei twijfels en onzekerheden, afgewisseld met grootheidswaanzin, en een demarrage in de finale van de Dam tot Dam loop, werkte ze toe naar de grote dag. Nu al is zeker: Knetemann blijft hardlopen.”

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!