.

Inschrijving Zandvoort Circuit Run 2023 is geopend

door 10 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart staat Zandvoort weer in het teken van het hardloopevenement de Zandvoort Circuit Run, het wandelevenement de 30 van Zandvoort, en het fietsevenement de Omloop van Zandvoort. Alle events starten vanaf het legendarische CM.com Circuit Zandvoort. Een uitmuntende gelegenheid om de prachtige zege van Max Verstappen van een paar weken terug te herbeleven en te ervaren hoe het is om aan de start te staan van dit toffe circuit in ons eigen land. Sportorganisatie Le Champion heeft vandaag de inschrijving voor alle drie de evenementen geopend.

Zandvoort Circuit Run

Hardlopen: Zandvoort Circuit Run

Op zondag 26 maart racen naar verwachting 12.000 hardlopers over het CM.com Circuit Zandvoort en door het natuurschoon van de omgeving. De Zandvoort Circuit Run staat garant voor het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland. Er wordt gelopen over het circuit (asfalt), strand, duinen en door het dorp. Deelnemers kunnen tijdens de 14e editie kiezen uit de 10 Engelse Mijl (16,1 km), 12 km of 4 km (One Lap). Alle lopers starten vanuit de pitstraat en rennen een ronde over het hele circuit. Een bijzondere ervaring met hoogteverschillen, curbstones en kombochten.

De 10 Engelse Mijl en 12 km lopers verlaten het circuit via de Driving Experience en lopen richting het strand. Vervolgens worden zij feestelijk ontvangen in het centrum van Zandvoort. De finish van alle afstanden is voor de eretribune op CM.com Circuit Zandvoort. Het goede doel van deze editie is Villa Joep. Villa Joep heeft als doel dat alle kinderen moeten kunnen genezen van neuroblastoom. Alles wat Villa Joep doet draagt bij aan deze doelstelling. Daarbij staat het wetenschappelijk onderzoek naar neuroblastoom centraal. Om dit onderzoek te financieren is Villa Joep volledig afhankelijk van donaties.

Inschrijven kan via: www.zandvoortcircuitrun.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest