Parcours vol verrassingen voor de eerste editie van Urban Trail Delft

door 14 okt, 2022Evenementen0 Reacties

Een bijzondere route van ongeveer 5 of 10 kilometer hardlopen en onderweg de mooiste locaties van de stad ontdekken. Op zondag 23 oktober krijgen sportievelingen deze unieke kans tijdens de allereerste editie van de KLM Urban Trail Delft. Het volledige parcours is vandaag bekendgemaakt en zit vol verrassende locaties.

Tijdens dit bijzondere hardloopevenement gaan de deelnemers de gezellige stad vol grachten en historische monumenten op een unieke manier ontdekken. “Wat dit evenement echt bijzonder maakt zijn de bezienswaardigheden op de route. Onderweg gaan de deelnemers niet alleen langs kenmerkende gebouwen, maar rennen ze er ook dwars doorheen! Voor deze eerste editie stellen maar liefst 15 gebouwen hun deuren open.” vertelt projectmanager Bas de Greef. 

Vanaf de start bij X TU Delft kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 km of een lange route van ongeveer 10 km door de binnenstad. Onder andere Bierfabriek Delft, het Cultuurlab en Mooie Boules maken deel uit van het parcours. Onderweg passeren de deelnemers ook 3 huizen waarop de Delfts blauwe KLM huisjes gebaseerd zijn.

De KLM Urban Trail Delft is een compleet verzorgd evenement. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks & bites en een welverdiende medaille.

Toegankelijk

De KLM Urban Trail Delft is een toegankelijk evenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen maar om plezier en genieten. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken.

Meedoen

Ook op ontdekkingstocht in Delft? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantraildelft.nl.

Urban Trail Delft parcourskaart

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

Pin It on Pinterest