Parcours vol verrassingen voor de eerste editie van Urban Trail Delft

door 14 okt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Een bijzondere route van ongeveer 5 of 10 kilometer hardlopen en onderweg de mooiste locaties van de stad ontdekken. Op zondag 23 oktober krijgen sportievelingen deze unieke kans tijdens de allereerste editie van de KLM Urban Trail Delft. Het volledige parcours is vandaag bekendgemaakt en zit vol verrassende locaties.

Tijdens dit bijzondere hardloopevenement gaan de deelnemers de gezellige stad vol grachten en historische monumenten op een unieke manier ontdekken. “Wat dit evenement echt bijzonder maakt zijn de bezienswaardigheden op de route. Onderweg gaan de deelnemers niet alleen langs kenmerkende gebouwen, maar rennen ze er ook dwars doorheen! Voor deze eerste editie stellen maar liefst 15 gebouwen hun deuren open.” vertelt projectmanager Bas de Greef. 

Vanaf de start bij X TU Delft kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 km of een lange route van ongeveer 10 km door de binnenstad. Onder andere Bierfabriek Delft, het Cultuurlab en Mooie Boules maken deel uit van het parcours. Onderweg passeren de deelnemers ook 3 huizen waarop de Delfts blauwe KLM huisjes gebaseerd zijn.

De KLM Urban Trail Delft is een compleet verzorgd evenement. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks & bites en een welverdiende medaille.

Toegankelijk

De KLM Urban Trail Delft is een toegankelijk evenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen maar om plezier en genieten. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken.

Meedoen

Ook op ontdekkingstocht in Delft? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantraildelft.nl.

Urban Trail Delft parcourskaart

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!