Inschrijving Midwinter Marathon 2023 is geopend

door 16 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Midwinter Marathon
Midwinter Marathon 2020. Foto Rob Voss – www.robvoss.nl

De inschrijving voor de 48ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon in Apeldoorn (3, 4 en 5 februari) is geopend. Inschrijven is mogelijk via www.midwintermarathon.nl. De inschrijving sluit op 9 januari 23.59 uur, of eerder voor een bepaalde afstand wanneer deze vol zit. Er is geen na-inschrijving mogelijk.

Lopers kunnen meedoen aan zes verschillende afstanden. Inmiddels is voor de Kroondomein Het Loo Marathon (trail) het maximum aantal deelnemers bereikt. Naar verwachting zal ook de Centraal Beheer Night Run snel vol zitten.

Afstanden

Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Midwinter Marathon 2023:

Vrijdag 3 februari

  • Centraal Beheer Night Run – 4 km – 19:00 uur

Zaterdag 4 februari

  • Kroondomein Het Loo Marathon – 42 km – 10:30 uur (is al uitverkocht!)

Zondag 5 februari

  • Centraal Beheer Kidsrun – 500 m / 1 km – vanaf 10:00 uur
  • Decathlon Mini-Marathon – 10 Engelse mijl (16,093 km) – 11.:5 uur
  • Convins Asselronde – 25 km – 11:45 uur
  • Centraal Beheer Acht van Apeldoorn- 8 km – 15:00 uur
  • Businessrun – 8 km en 10 Engelse mijl – 15.00 en 11:15 uur

De Midwinter Marathon was tot 2021 het oudste, jaarlijks georganiseerde hardloopevenement van Nederland. De coronapandemie betekende dat er in 2021 voor het eerst geen evenement werd georganiseerd. Hoe bijzonder het evenement is blijkt wel uit enkele prijzen die de organisatie de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen. Neem deel aan één van de afstanden en beleef het leukste hardloopevenement van Nederland.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest