.

Inschrijving Midwinter Marathon 2023 is geopend

door 16 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Midwinter Marathon
Midwinter Marathon 2020. Foto Rob Voss – www.robvoss.nl

De inschrijving voor de 48ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon in Apeldoorn (3, 4 en 5 februari) is geopend. Inschrijven is mogelijk via www.midwintermarathon.nl. De inschrijving sluit op 9 januari 23.59 uur, of eerder voor een bepaalde afstand wanneer deze vol zit. Er is geen na-inschrijving mogelijk.

Lopers kunnen meedoen aan zes verschillende afstanden. Inmiddels is voor de Kroondomein Het Loo Marathon (trail) het maximum aantal deelnemers bereikt. Naar verwachting zal ook de Centraal Beheer Night Run snel vol zitten.

Afstanden

Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Midwinter Marathon 2023:

Vrijdag 3 februari

  • Centraal Beheer Night Run – 4 km – 19:00 uur

Zaterdag 4 februari

  • Kroondomein Het Loo Marathon – 42 km – 10:30 uur (is al uitverkocht!)

Zondag 5 februari

  • Centraal Beheer Kidsrun – 500 m / 1 km – vanaf 10:00 uur
  • Decathlon Mini-Marathon – 10 Engelse mijl (16,093 km) – 11.:5 uur
  • Convins Asselronde – 25 km – 11:45 uur
  • Centraal Beheer Acht van Apeldoorn- 8 km – 15:00 uur
  • Businessrun – 8 km en 10 Engelse mijl – 15.00 en 11:15 uur

De Midwinter Marathon was tot 2021 het oudste, jaarlijks georganiseerde hardloopevenement van Nederland. De coronapandemie betekende dat er in 2021 voor het eerst geen evenement werd georganiseerd. Hoe bijzonder het evenement is blijkt wel uit enkele prijzen die de organisatie de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen. Neem deel aan één van de afstanden en beleef het leukste hardloopevenement van Nederland.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest