Nieuw parcours Urban Trail Haarlem toont de tofste plekken van de Spaarnestad

door 30 okt, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Haarlem

Een sprintje trekken door de muziekzalen van Patronaat of in je hardloopkleding door de kerk terwijl je wordt toegezongen door het koor. Dat kan alleen tijdens de KLM Urban Trail Haarlem. Het nieuwe parcours voor de 4e editie op zondag 6 november is vandaag bekend gemaakt en zit vol verrassingen. Tijdens dit bijzondere hardloopevenement gaan de deelnemers de Spaarnestad op een unieke manier ontdekken. De deelnemers lopen niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere gebouwen in de binnenstad.

Vanaf de nieuwe startlocatie bij MAAK Haarlem kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 km of een lange route van ongeveer 10 km. Onder andere Mooie Boules, Patronaat, de Bakenesserkerk en het Stadhuis maken deel uit van het parcours. “Het wordt een unieke ontdekkingstocht. We zijn ontzettend blij dat zoveel typische Haarlemse locaties hun deuren openstellen voor onze hardlopers.” aldus de organisatie.

Urban Trail Haarlem parcours

Laagdrempelig

De KLM Urban Trail Haarlem is een toegankelijk hardloopevenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen, maar om plezier en genieten. De afstanden van ongeveer 5 en 10 km zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks en bites en een welverdiende medaille ter herinnering.

Meedoen

Wil je ook op ontdekkingstocht door de Spaarnestad? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantrailhaarlem.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!