.

Nieuw parcours Urban Trail Haarlem toont de tofste plekken van de Spaarnestad

door 30 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Haarlem

Een sprintje trekken door de muziekzalen van Patronaat of in je hardloopkleding door de kerk terwijl je wordt toegezongen door het koor. Dat kan alleen tijdens de KLM Urban Trail Haarlem. Het nieuwe parcours voor de 4e editie op zondag 6 november is vandaag bekend gemaakt en zit vol verrassingen. Tijdens dit bijzondere hardloopevenement gaan de deelnemers de Spaarnestad op een unieke manier ontdekken. De deelnemers lopen niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere gebouwen in de binnenstad.

Vanaf de nieuwe startlocatie bij MAAK Haarlem kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 km of een lange route van ongeveer 10 km. Onder andere Mooie Boules, Patronaat, de Bakenesserkerk en het Stadhuis maken deel uit van het parcours. “Het wordt een unieke ontdekkingstocht. We zijn ontzettend blij dat zoveel typische Haarlemse locaties hun deuren openstellen voor onze hardlopers.” aldus de organisatie.

Urban Trail Haarlem parcours

Laagdrempelig

De KLM Urban Trail Haarlem is een toegankelijk hardloopevenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen, maar om plezier en genieten. De afstanden van ongeveer 5 en 10 km zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks en bites en een welverdiende medaille ter herinnering.

Meedoen

Wil je ook op ontdekkingstocht door de Spaarnestad? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantrailhaarlem.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon wordt één grote ronde

Enschede Marathon blijft zich voortdurend vernieuwen. Een van de belangrijkste veranderingen is dat op zondag 16 april 2023, wanneer de 54e editie wordt georganiseerd, de Hele Marathon uit één grote ronde zal bestaan. “Daar doen we alle...

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

Divers programma bij nog duurzamere Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop is klaar om ruim 24.000 lopers te ontvangen bij de 37e NN Zevenheuvelenloop. Onder de lopers bevinden zich onder andere debutant en ambassadeur van de stichting Mike Foppen en de Schotse topatlete Eilish McColgan. Zij...

Pin It on Pinterest