Nieuw parcours Urban Trail Haarlem toont de tofste plekken van de Spaarnestad

door 30 okt, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Urban Trail Haarlem

Een sprintje trekken door de muziekzalen van Patronaat of in je hardloopkleding door de kerk terwijl je wordt toegezongen door het koor. Dat kan alleen tijdens de KLM Urban Trail Haarlem. Het nieuwe parcours voor de 4e editie op zondag 6 november is vandaag bekend gemaakt en zit vol verrassingen. Tijdens dit bijzondere hardloopevenement gaan de deelnemers de Spaarnestad op een unieke manier ontdekken. De deelnemers lopen niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere gebouwen in de binnenstad.

Vanaf de nieuwe startlocatie bij MAAK Haarlem kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 km of een lange route van ongeveer 10 km. Onder andere Mooie Boules, Patronaat, de Bakenesserkerk en het Stadhuis maken deel uit van het parcours. “Het wordt een unieke ontdekkingstocht. We zijn ontzettend blij dat zoveel typische Haarlemse locaties hun deuren openstellen voor onze hardlopers.” aldus de organisatie.

Urban Trail Haarlem parcours

Laagdrempelig

De KLM Urban Trail Haarlem is een toegankelijk hardloopevenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen, maar om plezier en genieten. De afstanden van ongeveer 5 en 10 km zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks en bites en een welverdiende medaille ter herinnering.

Meedoen

Wil je ook op ontdekkingstocht door de Spaarnestad? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantrailhaarlem.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest