Black Friday Deals voor hardlopers

door 22 nov, 2022Kleding en schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl

Je kan er niet omheen, overal zie je Black Friday deals voorbij komen en tegenwoordig zelfs deals die een week of zelfs langer duren. Maar zijn er ook leuke Black Friday Deals voor hardlopers? Jazeker die zijn er ook, hieronder een paar leuke deals op een rijtje.

Bol.com

Bol.com heeft leuke kortingen op sportmaterialen speciaal voor hardlopers. Maar ook hebben ze leuke kortingen op hardloopkleding tot wel 30% korting.

Gebruik je vaak sportvoeding in je trainingen en wedstrijden? Dan heeft Bol.com ook mooie kortingen tot 25% op sportvoeding.

Andere webwinkels

Bij Running Direct hebben ze mooie kortingen op hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopsokken en hardloop accessoires.

Ducth Mud Men heeft mooie kortingen tussen de 30% en 80% op verschillende soorten artikelen in hun webshop. Van hardloopschoenen tot hardloopsokken, voor iedereen zit er wel wat bij.

Ben je van de sportvoeding zoals repen, eiwit drankjes en poeders, vitaminesupplementen etc? Dan zit je bij Body&Fit goed, want zij hebben Black Friday Deals met kortingen tot 80%.

Zoek je nog oordopjes om lekker muziek te luisteren tijdens het hardlopen? Dan heeft JBL nog wat leuke aanbiedingen voor je zoals de in ear oordopjes of een over-ear koptelefoon.

Er zijn er nog veel meer Black Friday Deals te vinden, maar dit zijn wel een aantal goede deals voor je op een rij.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest