Black Friday Deals voor hardlopers

door 22 nov, 2022Kleding en schoenen0 Reacties

SportSport

Je kan er niet omheen, overal zie je Black Friday deals voorbij komen en tegenwoordig zelfs deals die een week of zelfs langer duren. Maar zijn er ook leuke Black Friday Deals voor hardlopers? Jazeker die zijn er ook, hieronder een paar leuke deals op een rijtje.

Bol.com

Bol.com heeft leuke kortingen op sportmaterialen speciaal voor hardlopers. Maar ook hebben ze leuke kortingen op hardloopkleding tot wel 30% korting.

Gebruik je vaak sportvoeding in je trainingen en wedstrijden? Dan heeft Bol.com ook mooie kortingen tot 25% op sportvoeding.

Andere webwinkels

Bij Running Direct hebben ze mooie kortingen op hardloopschoenen, hardloopkleding, hardloopsokken en hardloop accessoires.

Ducth Mud Men heeft mooie kortingen tussen de 30% en 80% op verschillende soorten artikelen in hun webshop. Van hardloopschoenen tot hardloopsokken, voor iedereen zit er wel wat bij.

Ben je van de sportvoeding zoals repen, eiwit drankjes en poeders, vitaminesupplementen etc? Dan zit je bij Body&Fit goed, want zij hebben Black Friday Deals met kortingen tot 80%.

Zoek je nog oordopjes om lekker muziek te luisteren tijdens het hardlopen? Dan heeft JBL nog wat leuke aanbiedingen voor je zoals de in ear oordopjes of een over-ear koptelefoon.

Er zijn er nog veel meer Black Friday Deals te vinden, maar dit zijn wel een aantal goede deals voor je op een rij.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest