Hardlopen in de regen is zo gek nog niet met Mizuno

door 6 dec, 2022Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Mizuno Waterproof 20K ER

Het nieuwe Mizuno Waterproof 20K ER Hardloopjack geeft je optimale bescherming tijdens hevige regenbuien. Dat is mooi want hardlopen in de regen is zo gek nog niet. Regen filtert vuile stoffen uit de lucht waardoor je extra zuurstof binnenkrijgt. Het geeft een bevrijdend gevoel en je verbrandt meer calorieën. Je komt ook lekker warm thuis dus je hoeft de verwarming niet meer zover omhoog te zetten.

Het waterdichte jack houd je lekker droog maar biedt ook een optimaal ademend vermogen. Zo kan je intensief trainen zonder oververhit te raken. De naden zijn getapet wat waterdichtheid op alle plekken garandeert. Het soepele materiaal van zeer licht geweven stretch zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid. 

Het jack is lichtgewicht en op te bergen in de zak op de rug. Het heeft een waterafstotende rits aan de voorzijde en een capuchon met trekkoord. Er is een achterzak en 2 ritszakken voor opbergruimte tijdens je hardloopsessies. En nu maar wachten op een flinke regenbui.

Mizuno Thermal Charge BT JK

Mizuno heeft ook een nieuw thermisch hardloopjack dat je extra warm houd tijdens je run: Thermal Charge BT Jacket. Het is winddicht en waterafstotend en houdt je droog en warm tijdens het lopen in winterse weersomstandigheden. De Mizuno Thermal Charge-technologie houdt je spieren op temperatuur, waardoor je onverminderd kunt presteren. In de twee steekzakken met rits aan de voorzijde neem je kleinere items veilig mee terwijl de capuchon extra bedekking en warmte biedt. Op de borst prijkt een reflecterend logo waardoor je goed zichtbaar bent in het donker.

Mizuno Printed Thight

De nieuwe dameshardlooptight van Mizuno, Printed Tight, heeft aan de binnenkant van de tailleband een trekkoord om de pasvorm aan te passen. De tight blijft hierdoor goed zitten tijdens je run. In de achterzak met rits berg je waardevolle items op. Dankzij de NightLite-technologie, een reflecterend materiaal, val je goed op in het donker. Een mesh-paneel zorgt voor extra ademend vermogen.

Informatie en prijzen

Mizuno hardloopkleding in dames- en herenuitvoeringen is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops zoals Bol.com en RunningDirect.nl. Informatie: www.mizuno.com.

Verkoopprijzen:

  • Mizuno Waterproof 20K ER Jacket € 169,95.
  • Mizuno Thermal Charge BT Jack, € 129,95
  • Mizuno Printed Thight € 54,95

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!