Titelsponsor DSW verlengt contract met Bruggenloop Rotterdam t/m 2025

door 6 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Bruggenloop Rotterdam

Titelsponsor DSW heeft het contract met Bruggenloop Rotterdam met drie jaar verlengd. Directeur van DSW Zorgverzekeraar Jako Papac en Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de DSW Bruggenloop Rotterdam, verlengden onlangs de samenwerking t/m 2025 en daarmee komt een bijzondere mijlpaal in zicht. 

Binnenkort 10 jaar DSW Bruggenloop Rotterdam

Sinds 2014 is er sprake van een hele prettige samenwerking tussen de zorgverzekeraar en het hardloopevenement. Dankzij deze nieuwe overeenkomst is DSW op weg om in 2023 tien jaar als titelsponsor betrokken te zijn bij deze winterse loop in Rotterdam.

Jako Papac : ‘Elke editie weer genieten we van het lint aan lichtjes dat in de duisternis over de bruggen van Rotterdam trekt. Het is daarmee een inspirerend evenement in de donkere dagen voor kerst. Dit evenement laat zien dat ondanks de kou, mensen het heerlijk vinden om sportief bezig te zijn en daarmee hun gezondheid op peil te houden. Als DSW verbinden we ons daarom graag voor nog eens drie jaar aan dit sportieve evenement’

Mario Kadiks: ”DSW is al lange tijd als titelsponsor verbonden aan de Bruggenloop. We zijn trots dat DSW voor nog eens drie edities haar naam wenst te verbinden aan dit unieke loopevenement. De uitstekende samenwerking en deze nieuwe overeenkomst zijn de basis om verder te bouwen aan een mooie toekomst voor dit grote, winterse sportevenement.”

Aanstaande zondag 11 december zal de DSW Bruggenloop worden gelopen. De organisatie verwelkomt circa 12.000 deelnemers aan de start van deze jaarafsluiter van de hardloopkalender.

Deze traditionele hardloopwedstrijd over 15 kilometer is inmiddels alweer enige tijd uitverkocht.

Parcours

De start en finish van de DSW Bruggenloop zijn bij stadion Feijenoord. Zes bruggen van Rotterdam, waaronder de iconische Erasmusbrug en Van Brienenoordbrug, zijn dit jaar onderdeel van het parcours. De organisatie sluit het hardloopseizoen samen met de deelnemers en bezoekers af met het feestelijk binnenhalen van de laatste loper op het voorplein bij Stadion Feijenoord.

Stichting Ambulance Wens

Het goede doel van DSW Bruggenloop is dit jaar Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. In de afgelopen 15 jaar heeft Stichting Ambulance Wens al meer dan 16.500 wensen mogen vervullen. De deelnemers hebben bij hun registratie een donatie kunnen doen. De cheque met daarop het opgehaalde bedrag zal aan het einde van de dag aan Stichting Ambulance Wens worden uitgereikt. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Femke Bol naar FBK Games 2024

Femke Bol naar FBK Games 2024

Femke Bol komt zondag 7 juli naar de FBK Games in Hengelo. De 24-jarige Amersfoortse loopt minder dan vier weken voor het begin van de Olympische Spelen in Parijs dus nog één keer in eigen land, in het Fanny Blankers-Koenstadion. Bol loopt er de...

Inschrijving Maastrichts Mooiste geopend

Inschrijving Maastrichts Mooiste geopend

Vanaf vandaag kunnen alle hardlopers zich inschrijven voor de 19e editie van Maastrichts Mooiste. Afgelopen jaar trotseerden de deelnemers bochtencombinatie Slavante tijdens de 10 km en ontdekten zij de binnenstad tijdens de 5 km. Op zondag 9 juni...

Mike Foppen blikvanger bij Seven Hills Record Run

Mike Foppen blikvanger bij Seven Hills Record Run

Mike Foppen en Jasmijn Lau zijn de bekendste deelnemers aan de Seven Hills Record Run op zaterdag 20 april. Bij deze race over 5 kilometer op een snel parcours in het Goffertpark gaan ze op jacht naar nieuwe persoonlijke en nationale records....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest