Podcast de Pacer: Het maken van een Marathonplan

door 8 dec, 2022Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over hoe je een plan maakt voor de Marathon.

De inschrijving voor de Marathon Rotterdam is voltooid, over vierenhalve maand willen we gaan voor een dik persoonlijk record op de Coolsingel. We hebben een plan gesmeed. Maar hoe pak je dat aan? Wat is essentieel voor een verbetering op de marathon, wat is in deze fase belangrijk in het schema, en welke trainingen worden in een later stadium pas belangrijk? En: welke wedstrijden zoek je uit, met welke intentie loop je die, en hoe train je de komende maanden routines?

Daar hebben we het vandaag over met Rene Kuijs, trainer van de A-selectie van PAC, en Guido Hartensveld van TwoZeroNine. Na de 2.28.12 in oktober 2021 gaat Pim Bijl dit keer voor een tijd onder de 2.23. Eric Brommert zal de komende maanden uiteraard regelmatig in de podcast checken of Pim op schema ligt voor het grote doel. 

Maar eerst: hunkeren naar de Bruggenloop. En een uur in de leer bij het vak marathonfilosofie.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!