.

Podcast de Pacer: Over bruggen, plakken, meefietsen en crossen

door 15 dec, 2022Podcasts0 Reacties

Sport

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de Bruggenloop van afgelopen weekend.

De ochtend na de Bruggenloop praten we na over de Rotterdamse najaarsklassieker. De geblesseerde Eric fietste mee en wist ondanks de wegblokkades steeds weer op te duiken, Pim werd na 15 kilometer bikkelen derde in 47.31 – bijna vijf minuten sneller dan in het jaar waarin we De Pacer begonnen.

We hebben het over het lange wachten tot het startschot om half 4 ’s middags, omgaan met de kou, het fenomeen ‘plakken’, bruggen die geen bergen zijn, mankementen aan de rug en uit de hand gelopen prestatielopen. Van de Keesloop, de kerstcrossen in Spijkenisse en Opmeer. Luxekeuzes voor de hardloper.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer zijn ze op bezoek bij de familie Laros. Niels Laros is pas 17 jaar, maar maakte het afgelopen...

Pin It on Pinterest