Ruim 1.300 deelnemers aan start Villa Pardoes WinterRun

door 15 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Villa Pardoes Winterrun 2022

Op zaterdag 17 december gaat de 5e editie van de Villa Pardoes WinterRun van start. Een sponsorloop om geld op te halen voor Villa Pardoes. Waarbij deelnemen belangrijker is dan winnen en het voor zowel de geoefende runner, de sportieve wandelaar als de beginnende loper een fijn parcours biedt. In navolging van de vorige edities is de start en finish op het Anton Pieckplein. De wandelaars en hardlopers doorkruizen het centrum van Kaatsheuvel, genieten van de aangrenzende natuur en lopen door Villa Pardoes.

Parcours

Op www.winterrun.voorvillapardoes.nl staan de routes uitgetekend van zowel de WinterRun, WinterWalk en de Kids Run. 

Starttijden

Het programma is als volgt:
 WinterWalk 10km: vanaf 10.45 uur
 WinterWalk 6km: vanaf 11.15 uur 
 Kids WinterRun 600m / 4-5-6 jaar: 12.30 uur
 Kids WinterRun 1000m / 7-8-9 jaar: 13.00 uur 
 Kids WinterRun 1500m / 10-11-12 jaar: 13.30 uur 
 WinterRun 6km: 14.00 uur 
 WinterRun 10km: 15.00 uur
 Cheque overhandiging en bekendmaking voorlopig eindbedrag: 16.30 uur

Entertainment

Bij de start en de finish op het Anton Pieckplein en aan het parcours zijn er verschillende muzikale optredens ingepland van o.a. DJ’s en (carnavals)bands.

Bereikbaarheid en verkeersmaatregelen

Om de Villa Pardoes WinterRun voor zowel de lopers als het publiek zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, sluiten we op bepaalde momenten diverse wegen af. Omwonenden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, usjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen en even alles willen vergeten.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!