Ruim 1.300 deelnemers aan start Villa Pardoes WinterRun

door 15 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Villa Pardoes Winterrun 2022

Op zaterdag 17 december gaat de 5e editie van de Villa Pardoes WinterRun van start. Een sponsorloop om geld op te halen voor Villa Pardoes. Waarbij deelnemen belangrijker is dan winnen en het voor zowel de geoefende runner, de sportieve wandelaar als de beginnende loper een fijn parcours biedt. In navolging van de vorige edities is de start en finish op het Anton Pieckplein. De wandelaars en hardlopers doorkruizen het centrum van Kaatsheuvel, genieten van de aangrenzende natuur en lopen door Villa Pardoes.

Parcours

Op www.winterrun.voorvillapardoes.nl staan de routes uitgetekend van zowel de WinterRun, WinterWalk en de Kids Run. 

Starttijden

Het programma is als volgt:
 WinterWalk 10km: vanaf 10.45 uur
 WinterWalk 6km: vanaf 11.15 uur 
 Kids WinterRun 600m / 4-5-6 jaar: 12.30 uur
 Kids WinterRun 1000m / 7-8-9 jaar: 13.00 uur 
 Kids WinterRun 1500m / 10-11-12 jaar: 13.30 uur 
 WinterRun 6km: 14.00 uur 
 WinterRun 10km: 15.00 uur
 Cheque overhandiging en bekendmaking voorlopig eindbedrag: 16.30 uur

Entertainment

Bij de start en de finish op het Anton Pieckplein en aan het parcours zijn er verschillende muzikale optredens ingepland van o.a. DJ’s en (carnavals)bands.

Bereikbaarheid en verkeersmaatregelen

Om de Villa Pardoes WinterRun voor zowel de lopers als het publiek zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, sluiten we op bepaalde momenten diverse wegen af. Omwonenden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, usjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen en even alles willen vergeten.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest