Ruim 1.300 deelnemers aan start Villa Pardoes WinterRun

door 15 dec, 2022Evenementen0 Reacties

SportSport
Villa Pardoes Winterrun 2022

Op zaterdag 17 december gaat de 5e editie van de Villa Pardoes WinterRun van start. Een sponsorloop om geld op te halen voor Villa Pardoes. Waarbij deelnemen belangrijker is dan winnen en het voor zowel de geoefende runner, de sportieve wandelaar als de beginnende loper een fijn parcours biedt. In navolging van de vorige edities is de start en finish op het Anton Pieckplein. De wandelaars en hardlopers doorkruizen het centrum van Kaatsheuvel, genieten van de aangrenzende natuur en lopen door Villa Pardoes.

Parcours

Op www.winterrun.voorvillapardoes.nl staan de routes uitgetekend van zowel de WinterRun, WinterWalk en de Kids Run. 

Starttijden

Het programma is als volgt:
 WinterWalk 10km: vanaf 10.45 uur
 WinterWalk 6km: vanaf 11.15 uur 
 Kids WinterRun 600m / 4-5-6 jaar: 12.30 uur
 Kids WinterRun 1000m / 7-8-9 jaar: 13.00 uur 
 Kids WinterRun 1500m / 10-11-12 jaar: 13.30 uur 
 WinterRun 6km: 14.00 uur 
 WinterRun 10km: 15.00 uur
 Cheque overhandiging en bekendmaking voorlopig eindbedrag: 16.30 uur

Entertainment

Bij de start en de finish op het Anton Pieckplein en aan het parcours zijn er verschillende muzikale optredens ingepland van o.a. DJ’s en (carnavals)bands.

Bereikbaarheid en verkeersmaatregelen

Om de Villa Pardoes WinterRun voor zowel de lopers als het publiek zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, sluiten we op bepaalde momenten diverse wegen af. Omwonenden zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, usjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen en even alles willen vergeten.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest