Inschrijving Egmond Halve Marathon sluit 26 december

door 19 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Egmond Halve Marathon

Voor hardloopliefhebbers begint het nieuwe jaar in Egmond, tijdens de NN Egmond Halve Marathon op zondag 8 januari 2023. Het onverharde parcours en de verrassende weersomstandigheden zorgen jaarlijks voor een geweldig loopspektakel op het strand en in de duinen van Egmond. Volgens velen tel je als hardloper pas écht mee als je ‘Egmond’ een keer gelopen hebt. Meer dan 14.000 hardlopers schreven zich de afgelopen maanden al in voor de 21,1 of 10,5 km. De inschrijving is nog één week open, t/m maandag 26 december (Tweede Kerstdag).

Internationaal deelnemersveld

De NN Egmond Halve Marathon is ook buiten onze landsgrenzen geliefd. Honderden lopers uit meer dan 20 verschillende landen komen een weekend naar de Noord-Hollandse badplaats voor de eerste grote wedstrijd van het nieuwe jaar. Uiteraard zijn daarbij veel deelnemers uit Duitsland, België, Luxemburg en Groot-Brittannië, maar ook lopers uit Italië, Canada, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten zijn vertegenwoordigd.

Nieuw: NN Egmond Heroes Run

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt. Daarom is dit jaar de NN Egmond Heroes Run toegevoegd aan het programma op zondag 8 januari. Aan dit onderdeel kan iedereen met een beperking of chronische aandoening meedoen. Het parcours van 1,8 of 3 km gaat door het dorp en is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. En iedereen die niet alleen wilt lopen, mag een buddy meenemen.

Egmond Mini Marathon

Voor de allerkleinste bikkels is er op zondag 8 januari de Egmond Mini Marathon. Deze run voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km met een versie in Egmond aan Zee en een versie op Camping Bakkum. Bij beide routes wordt een deel over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon gerend.

Laatste week om in te schrijven

Inschrijven is nog mogelijk t/m maandag 26 december via www.nnegmondhalvemarathon.nl. Na-inschrijven is op de dag zelf alleen nog mogelijk voor de Egmond Mini Marathon.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!