1.500 lopers in actie voor Villa Pardoes tijdens de 5e editie WinterRun

door 20 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Villa Pardoes Winterrun

Zaterdag 17 december kwamen zo’n 1.500 lopers in actie voor Villa Pardoes tijdens de 5 e editie van de WinterRun. Gelukkig was het dit jaar weer een fysieke WinterRun in Kaatsheuvel welke ook dwars door de Villa ging. Een sfeervol event waar sportieve prestaties en emoties dichtbij elkaar lagen.

Dankzij alle deelnemers is er een geweldig voorlopig eindbedrag opgehaald van €161.853-. Met dank aan alle betrokkenen kunnen we komend jaar één maand lang, 12 gezinnen per week een betoverende vakantiebeleving aanbieden. Even alles vergeten en samen genieten!

De Villa Pardoes WinterRun streeft er iedere jaar naar de meest sfeervolle sponsorloop van Brabant te zijn. Toegankelijk voor iedereen, van beginneling tot getrainde loper. Waarbij deelnemen belangrijker is dan de eindtijd. En een medaille als blijvende herinnering ontbrak natuurlijk ook dit jaar niet. Een parcours startend vanaf het Anton Pieckplein midden in Kaatsheuvel, langs de Efteling met allemaal opzwepende muziek onderweg en vervolgens dwars door Villa Pardoes. Een jaarlijks hoogtepunt voor de gasten en vrijwilligers, waarbij het één dag per jaar mogelijk is om de Villa even van binnen te bewonderen.

Villa Pardoes WinterRun is een Sponsorloop

De deelnemers aan de WinterRun, WinterWalk én de KidsRun hebben middels hun persoonlijke actiepagina vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp geënthousiasmeerd om een bedrag te doneren. En dit jaar is er per deelnemer flink meer opgehaald dan eerdere edities, vandaar het ongelooflijke voorlopige eindbedrag €161.853,-!

Villa Pardoes is onvergetelijk

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke vakantiebeleving. Voor gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en 12 jaar. Voor families die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten en samen genieten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Enschede Mazars halve marathon inmiddels uitverkocht

Met nog zo’n anderhalve week te gaan voordat op zondag 21 april Enschede Marathon van start gaat, kan de organisatie nu al spreken van een recordaantal inschrijvingen. Per vandaag is de Mazars halve marathon zelfs uitverkocht. “En voor de andere...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest