1.500 lopers in actie voor Villa Pardoes tijdens de 5e editie WinterRun

door 20 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Villa Pardoes Winterrun

Zaterdag 17 december kwamen zo’n 1.500 lopers in actie voor Villa Pardoes tijdens de 5 e editie van de WinterRun. Gelukkig was het dit jaar weer een fysieke WinterRun in Kaatsheuvel welke ook dwars door de Villa ging. Een sfeervol event waar sportieve prestaties en emoties dichtbij elkaar lagen.

Dankzij alle deelnemers is er een geweldig voorlopig eindbedrag opgehaald van €161.853-. Met dank aan alle betrokkenen kunnen we komend jaar één maand lang, 12 gezinnen per week een betoverende vakantiebeleving aanbieden. Even alles vergeten en samen genieten!

De Villa Pardoes WinterRun streeft er iedere jaar naar de meest sfeervolle sponsorloop van Brabant te zijn. Toegankelijk voor iedereen, van beginneling tot getrainde loper. Waarbij deelnemen belangrijker is dan de eindtijd. En een medaille als blijvende herinnering ontbrak natuurlijk ook dit jaar niet. Een parcours startend vanaf het Anton Pieckplein midden in Kaatsheuvel, langs de Efteling met allemaal opzwepende muziek onderweg en vervolgens dwars door Villa Pardoes. Een jaarlijks hoogtepunt voor de gasten en vrijwilligers, waarbij het één dag per jaar mogelijk is om de Villa even van binnen te bewonderen.

Villa Pardoes WinterRun is een Sponsorloop

De deelnemers aan de WinterRun, WinterWalk én de KidsRun hebben middels hun persoonlijke actiepagina vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp geënthousiasmeerd om een bedrag te doneren. En dit jaar is er per deelnemer flink meer opgehaald dan eerdere edities, vandaar het ongelooflijke voorlopige eindbedrag €161.853,-!

Villa Pardoes is onvergetelijk

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke vakantiebeleving. Voor gezinnen met een ernstig ziek kind tussen de 4 en 12 jaar. Voor families die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten en samen genieten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest