Inschrijving 10e Meppel City Run start op 1 januari 2023

door 21 dec, 2022Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Op 4 juni 2023 vindt De Meppel City Run weer plaatst. Dit jaar is een bijzonder jaar, want dit jaar zal de 10e editie van dit event plaatsvinden. Wat klein begon is uitgegroeid tot een begrip op de Meppelse evenementenkalender. De run kent al jaren verschillende loopafstanden door de historische binnenstad van Meppel. Dit maakt de City Run geschikt voor zowel recreant als wedstrijdloper. Ook dit jaar is Scania weer de trotse hoofdsponsor van 4 en 8 Engelse mijl. Aangevuld met de SNS Kidsrun, de Prima Life G-Run en de vele supporters maakt het tot een evenement voor iedereen.

Inschrijven

De inschrijving voor de 10e editie start op zondag 1 januari 2023 via www.meppelcityrun.nl. De Meppel City Run draagt graag een steentje bij aan jouw goede voornemens, dus zorg ervoor dat je je op 1 januari inschrijft voor de mooiste run van Drenthe.

10 jarig jubileum

De Meppel City Run is inmiddels als event niet meer weg te denken. De sfeervolle route heeft het evenement tot een populair hardloopfestijn gemaakt voor zowel loper, als supporter. In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot een waar festijn waar circa 2.000 hardlopers deelnemen. De ruim 100 vrijwilligers die elk jaar weer klaar staan zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt.

Testruns

Net als voorgaande jaren organiseert Fysio de Commissaris ook in 2023 diverse testruns. In januari gaat dit van start. Op elke eerste zondag van de maand (8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei) vinden deze testruns plaats. De hardlopers starten om 9:45 uur bij Herberg ’t Plein. Ze lopen in groepjes van verschillende snelheid over het parcours van de 4 of 8 mijl.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!