Podcast De Pacer: Op bezoek bij de familie Laros

door 4 jan, 2023Podcasts0 Reacties

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer zijn ze op bezoek bij de familie Laros.

Niels Laros is pas 17 jaar, maar maakte het afgelopen jaar in ongekend tempo naam in de atletiek. Hij werd dubbelvoudig Europees kampioen onder de 18 jaar en pakte in die leeftijdscategorie ook de Europese records op de 1500 meter en 3000 meter. Maar vandaag gaat het vooral over de familie Laros – een waar hardlopersgezin.
Op bezoek in het ouderlijk huis vindt er achter de microfoons een estafette plaats met vader Marcel, moeder Sandra, Broer Lars en Niels. 

Marcel en Sandra leerden elkaar in de jaren ’90 kennen, toen ze voor het hardlopen naar El Paso, Texas, waren getrokken. Lars volgt inmiddels hun voorbeeld en studeert en traint in North Carolina. Ondertussen houden de twee broers via WhatsApp en FaceTime contact over hun prestaties.

Aan de keukentafel gaat het over de Spelen missen op achthonderdste, wat Marcel in 1996 gebeurde. Van een ketting worden beroofd tijdens een loop langs de Rio Grande. Hoe het is om de PR’s van pa en ma te verbeteren. En talentvolle kinderen zo min mogelijk proberen te pushen. Kortom: een heerlijke aflevering om 2023 mee te beginnen.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Podcast De Pacer: Marathonanekdotes uit Athene

Podcast De Pacer: Marathonanekdotes uit Athene

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben zij het over de Athene Marathon. De Pacer zocht de historie en het sentiment op bij de...

Pin It on Pinterest