Meer stabiliteit, maar ook extra snelheid met de nieuwe Mizuno Wave Inspire 19

door 11 jan, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport

De nieuwe Wave Inspire 19 is ontworpen voor hardlopers met overpronatie en geeft extra stabiliteit daar waar nodig. Door een slimme aanpassing in de anatomische vorm van de Wave-plaat zakt de voetboog niet in en ontstaat een soepele gewichtsoverdracht van grondcontact naar voorwaartse voortstuwing. Dat is precies wat je als overproneerder wilt: extra ondersteuning en tegelijk extra energieteruggave en snelheid.

De Mizuno Wave Inspire 19 is een comfortabele, stevige runningschoen waarmee je dagelijks traint en ook wedstrijden loopt. Dankzij de geavanceerde Wave-technologie blijven je voeten tijdens je run in de juiste positie en voorkom je het naar binnen zwikken van de enkels tijdens de afwikkeling. De specifieke vorm van de Wave-plaat verdeelt de krachten bij het neerkomen van de voet optimaal en geeft bij elke stap een uitstekende energieteruggave. De extra demping aan de zijkant zorgt voor een zachte hiellanding met overgang naar de voorvoet. The Stability Legend, now with maximum energy return.

Responsiever en energieker

De schoen heeft een lichtgewicht MIZUNO ENERZY-tussenzool voor een responsiever en energieker gevoel. De buitenzool is voorzien van een voortstuwend patroon en een nieuw, ondersteunend golvend design. Het X10 koolstofrubber in de buitenzool is slijtvast en biedt meer grip bij de hiel.

De gusset tongue met rekbaar binnenmateriaal zorgt voor een verbeterde, naadloze aansluiting rondom de voet en extra ondersteuning rond de middenvoet. Met een hoogteverschil van 12 mm van hak naar voorvoet is deze schoen geschikt voor zowel voor hak- als voorvoetlanders. De Wave Inspire 19 is de ideale hardloopschoen voor overpronerende lopers die langere afstanden en zelfs marathons lopen.

Informatie en prijs

De Mizuno Wave Inspire 19 is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en RunningDirect.nl in een dames- en herenuitvoering en in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs is € 159,59.

Ga voor meer informatie over de hardloopschoen naar www.mizuno.com

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest