.

Marathonafstand Marathon Rotterdam 2023 uitverkocht

door 14 jan, 2023Evenementen0 Reacties

Sport
Marathon Rotterdam

Op zondag 16 april 2023 kunnen er 17.000 lopers van start op de marathonafstand. Gisteren is dit aantal inschrijvingen bereikt, dat betekent dat alle beschikbare startbewijzen voor dit onderdeel zijn uitverkocht. Hiermee is een nieuw record gevestigd, want nog nooit eerder was de marathonafstand zo snel uitverkocht.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de marathonafstand van de 42e editie. Mogelijk komen er nog een beperkt aantal startbewijzen later beschikbaar vanwege annuleringen. Meld je hiervoor aan op de wachtlijst. Daarnaast is het mogelijk om een startbewijs over te nemen via het vraag- en aanbodplatform van de organisatie.

Andere onderdelen

Voor de andere onderdelen van het marathonweekend zijn er op moment nog wel startbewijzen beschikbaar. Wacht niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van een startbewijs.

Op zaterdag 15 april staan de nieuwe The Marathon Rotterdam Walk, Your Marathon Challenge, NN Kids Runs en City Run van 4,2km op het programma.

Op zondag 16 april kan er naast de internationale marathon ook deelgenomen worden aan de 1/4 Marathon en TBI Business Runs.

Schrijf je hier nog in voor één van de andere onderdelen.

Wachtlijst

Mogelijk komen begin maart nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Door je aan te melden op de wachtlijst maak je kans om alsnog een startbewijs te bemachtigen. Vanaf maandag 6 maart zal de organisatie alle geïnteresseerden op de wachtlijst informeren omtrent de beschikbaarheid.

Vraag- en aanbodplatform

Via de vraag- en aanbodplatform wat sinds vandaag weer beschikbaar is, kunnen deelnemers onderling een startbewijs overdragen. Op dit platform kunnen deelnemers die onverhoopt niet meer deel kunnen nemen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders. De organisatie raadt iedereen aan om het startbewijs via hun vraag- en aanbodplatform aan te bieden en niet via social media.

Mensen die nog een startnummer zoeken kunnen reageren op de advertentie en zo in contact komen met deelnemers die een startnummer aanbieden. Vervolgens dient de financiële overdracht onderling geregeld te worden en het startnummer overgedragen te worden via het dashboard. Gebruik van het vraag- en aanbodplatform is echter wel op eigen risico.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest