Geen halve Marathon Rotterdam 2023

door 18 jan, 2023Evenementen0 Reacties

De Halve Marathon Rotterdam beleefde na dertien jaar een feestelijke terugkeer als Summer Run. Een paar zomerse regendruppels konden het plezier niet bederven van de ruim negenduizend enthousiaste deelnemers aan de drie verschillende afstanden. Met bovendien de 21,1 km als afsluitend hoogtepunt van de World Police & Fire Games maakte het evenement de hooggestemde verwachtingen volledig waar. 

Afgelopen zomer deden er bijna 10.000 deelnemers mee aan de Halve Marathon Rotterdam, die na dertien jaar terugkeerde als onderdeel van de World Police & Fire Games. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement met een fantastische sfeer.

Geen plek op de evenementenkalender

Ondanks dit grote succes zal dit jaar de Halve Marathon Rotterdam niet plaatsvinden. Helaas heeft het evenement geen plek op de Rotterdamse evenementenkalender gekregen, waardoor de organisatie geen vergunning krijgt om het evenement in 2023 te organiseren.

De ambitie blijft om de Halve Marathon Rotterdam als jaarlijks terugkerend evenement in de maand september te organiseren. Daarom zal de organisatie in gesprek willen blijven met de Gemeente Rotterdam om alle voorwaarden te willen scheppen om het evenement in 2024 alsnog op de evenementenkalender te krijgen.

Uiteraard houden we de deelnemers en geïnteresseerden op de hoogte als er nieuws is over een volgende editie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Vanochtend klonk het startschot van de uitverkochte Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. In een ongedwongen sfeer genoten 1.000 deelnemers van de prachtige natuur en het winterse hardloopweer. Met afstanden van 8 en 16 kilometer zijn de hardlopers...

Pin It on Pinterest