Geen halve Marathon Rotterdam 2023

door 18 jan, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
De Halve Marathon Rotterdam beleefde na dertien jaar een feestelijke terugkeer als Summer Run. Een paar zomerse regendruppels konden het plezier niet bederven van de ruim negenduizend enthousiaste deelnemers aan de drie verschillende afstanden. Met bovendien de 21,1 km als afsluitend hoogtepunt van de World Police & Fire Games maakte het evenement de hooggestemde verwachtingen volledig waar. 

Afgelopen zomer deden er bijna 10.000 deelnemers mee aan de Halve Marathon Rotterdam, die na dertien jaar terugkeerde als onderdeel van de World Police & Fire Games. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement met een fantastische sfeer.

Geen plek op de evenementenkalender

Ondanks dit grote succes zal dit jaar de Halve Marathon Rotterdam niet plaatsvinden. Helaas heeft het evenement geen plek op de Rotterdamse evenementenkalender gekregen, waardoor de organisatie geen vergunning krijgt om het evenement in 2023 te organiseren.

De ambitie blijft om de Halve Marathon Rotterdam als jaarlijks terugkerend evenement in de maand september te organiseren. Daarom zal de organisatie in gesprek willen blijven met de Gemeente Rotterdam om alle voorwaarden te willen scheppen om het evenement in 2024 alsnog op de evenementenkalender te krijgen.

Uiteraard houden we de deelnemers en geïnteresseerden op de hoogte als er nieuws is over een volgende editie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!