Test jouw vorm tijdens de Pre-Run Zandvoort Circuit

door 19 jan, 2023Evenementen0 Reacties

SportSport
Zandvoort Circuit Run

Op zondag 26 februari wordt het startschot gegeven voor de tweede editie van de Pre-Run Zandvoort Circuit Run. Met een afstand van 9 kilometer is deze Pre-Run bij uitstek een goed ijkpunt voor deelnemers die ingeschreven staan voor de Zandvoort Circuit Run, die op zondag 26 maart plaatsvindt. Inschrijven is mogelijk tot en met 13 februari via www.lechampion.nl/hardlopen.

Het parcours van de Pre-Run Zandvoort Circuit Run kent één route: de 9 kilometer ter voorbereiding op de 12 km en de 10 Engelse Mijl (16,1 km). Na de start bij SV Zandvoort lopen de deelnemers direct richting het CM.com Circuit Zandvoort, hier gaat het parcours over service-road. Met uniek zicht op het circuit loopt het parcours parallel aan tal van iconische bochten, waaronder de Tarzanbocht. Op die manier kunnen de deelnemers al kennismaken met het Circuit. Met een paar pittige klimmetjes wennen de hardlopers alvast aan het hoogteverschil waarmee zij tijdens de échte Zandvoort Circuit Run mee te maken krijgen en is daarmee de perfecte voorbereiding

Lopen voor het goede doel

Bij de Pre-Run Zandvoort Circuit Run is het voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. Villa Joep, het officiële goede doel van de Zandvoort Circuit Run, is ook het goede doel van de Pre-Run. Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker, één van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Het sponsorbedrag van Le Champion zal worden gebruikt voor wetenschappelijke onderzoek.

Inschrijven

Inschrijven voor de Pre-Run Zandvoort Circuit Run is vanaf nu mogelijk via www.lechampion.nl/hardlopen. Hardlopers die niet staan ingeschreven voor de Zandvoort Circuit Run zijn ook van harte welkom bij de Pre-Run. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 13 februari of tot de deelnemerslimiet van 750 hardlopers is bereikt. Er is geen na-inschrijving op de dag zelf.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Meppels bekendste run komt er weer aan

Meppels bekendste run komt er weer aan

Op zondag 4 juni gaat het jaarlijkse hardloopfeest in Meppel weer van start. De Scania Meppel City Run staat inmiddels bekend als de mooiste cityrun van Drenthe. Bijna 2500 deelnemers staan zondag aan de start tijdens de 10e Meppel City Run op het...

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Maastrichts Mooiste maakt parcoursen bekend

Op zondag 11 juni staat het grootste en gezelligste hardloopevenement van Maastricht op de agenda. Maastrichts Mooiste is al jaren een begrip in de stad en ieder jaar kijken duizenden deelnemers er weer naar uit om deel te nemen. Dit jaar heeft het...

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest