Hardlopend de Groningse binnenstad ontdekken tijdens vernieuwde Urban Trail op zondag 2 april

door 21 jan, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Groningen

Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd de Martinistad op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens KLM Urban Trail Groningen. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Nieuwe start-finish en veel nieuwe locaties voor de zevende editie

Voor de zevende editie op zondag 2 april 2023 heeft de organisatie een gloednieuw parcours langs en door de pareltjes van Groningen uitgestippeld. De start en finish vinden plaats op een heel bijzondere locatie, bij de Euroborg! De routes zijn dit jaar ongeveer 6 en 12 km lang en onderweg maken onder andere studentenvereniging Albertus Magnus, Synagoge Groningen, Peakz Padel en het KWADRAAT deel uit het van het vernieuwde parcours. “Supergaaf dat we deze toffe locaties mogen toevoegen aan het parcours. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al 5 keer mee heeft gedaan.” vertelt organisator Johan Meijer.

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend gemaakt op de website van de organisatie.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

De KLM Urban Trails zijn zeer toegankelijk. Met een korte afstand van ongeveer 6 km en een lange afstand van ongeveer 12 km kan vrijwel iedereen deelnemen. Plezier staat hierbij voorop. “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door de Synagoge te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!”  aldus de organisatie.

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april zijn geopend. Kijk op www.klmurbantrailgroningen.nl voor meer info.

Een overzicht met alle KLM Urban Trails in 2023 vind je op www.klmurbantrailseries.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!