Hardlopend de Groningse binnenstad ontdekken tijdens vernieuwde Urban Trail op zondag 2 april

door 21 jan, 2023Evenementen0 Reacties

Urban Trail Groningen

Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd de Martinistad op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens KLM Urban Trail Groningen. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Nieuwe start-finish en veel nieuwe locaties voor de zevende editie

Voor de zevende editie op zondag 2 april 2023 heeft de organisatie een gloednieuw parcours langs en door de pareltjes van Groningen uitgestippeld. De start en finish vinden plaats op een heel bijzondere locatie, bij de Euroborg! De routes zijn dit jaar ongeveer 6 en 12 km lang en onderweg maken onder andere studentenvereniging Albertus Magnus, Synagoge Groningen, Peakz Padel en het KWADRAAT deel uit het van het vernieuwde parcours. “Supergaaf dat we deze toffe locaties mogen toevoegen aan het parcours. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al 5 keer mee heeft gedaan.” vertelt organisator Johan Meijer.

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend gemaakt op de website van de organisatie.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

De KLM Urban Trails zijn zeer toegankelijk. Met een korte afstand van ongeveer 6 km en een lange afstand van ongeveer 12 km kan vrijwel iedereen deelnemen. Plezier staat hierbij voorop. “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door de Synagoge te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!”  aldus de organisatie.

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april zijn geopend. Kijk op www.klmurbantrailgroningen.nl voor meer info.

Een overzicht met alle KLM Urban Trails in 2023 vind je op www.klmurbantrailseries.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest