Brooks lanceert de nieuwe Hyperion Max en Hyperion Elite 3

door 25 jan, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Hyperion Max

Brooks, expert in schoentechnologie, actualiseert zijn speed-categorie. Het merk heeft namelijk een gloednieuwe speedschoen op de markt gebracht: de Hyperion Max. Daarnaast is de derde versie van Hyperion Elite nu beschikbaar voor lopers in Europa. De Hyperion Max is ideaal voor lange, op snelheid gefocuste trainingen en een perfecte schoen voor lopers die hun prestatievermogen willen trainen, om zo zichzelf klaar te stomen voor een wedstrijd. De met stikstof geïnjecteerde DNA FLASH-demping zorgt voor bescherming in een strategisch geconstrueerde zool, wat lopers helpt hun tempo te trainen. Daarnaast introduceert Brooks de nieuwste update van zijn snelste schoen: de Hyperion Elite 3. De ultieme schoen die lopers helpt om grenzen te verleggen op de wedstrijddag.

“Geen twee mensen lopen op dezelfde manier. Of je nu op zoek bent naar demping, snelheid of veerkracht: Brooks heeft de schoen die je zoekt, speciaal ontworpen voor jouw lichaam en voor jouw doelstellingen. Onze ontwerpers houden in hun werk rekening met elk detail en stemmen alles af om de perfecte schoen te ontwikkelen voor elke gewenste loopervaring”, zegt Hugo Chouissa, Footwear Merchandiser bij Brooks Running EMEA. “De Hyperion Max en Hyperion Elite 3 helpen liefhebbers van snelheid en races de perfecte run te vinden. Beide schoenen zijn snelle en technische schoenen voor ervaren lopers die hun snelheid willen trainen en hun grenzen willen verleggen op de wedstrijddag.”

Hyperion Max voor lange, snelle trainingen

De Hyperion Max belooft liefhebbers van snelheid nog meer tempo op het moment suprême. Deze schoen is ideaal voor de lange, op snelheid gefocuste trainingen en perfect voor lopers die op zoek zijn naar de prestatie-uitrusting om hen klaar te stomen voor de wedstrijddag. De groene rubberen zool is licht, maar duurzaam, voor langdurige tractie. De stretchstof in het bovenwerk en 3D Fit Print zorgen voor een optimale structuur en ademend vermogen. Het stevige schuim in de zool helpt de impact tijdens de zwaarste trainingen te absorberen, zodat je sneller weer een nieuwe sessie aankunt. Daarnaast is de zool voorzien van lichtgewicht DNA FLASH-demping met stikstofinjectie, die energie teruggeeft en zich aanpast aan je pas. Tot slot stuwt de Rapid Roll-technologie – de unieke gebogen vorm van de hiel en de neus – lopers voort, met een snelle moeiteloze afwikkeling als resultaat. 

De Hyperion Max heeft een drop van 8 mm en weegt 221 gram (heren) en 190 gram (dames).* De Hyperion Max is verkrijgbaar op www.brooksrunning.nl, op  www.brooksruning.be en bij geselecteerde retailers zoals RunningDirect.nl voor EURO 170. 

Download hier het TechSheet van de Hyperion Max.

Hyperion Elite 3: gemaakt voor snelle races

De Hyperion Elite 3 is een hoogwaardige schoen die zich perfect leent voor afstandsraces en het vestigen van persoonlijke records in elke competitie. Lopers kunnen hun grenzen verleggen met deze lichte, voortstuwende schoen die hen zal helpen deze persoonlijke records te behalen of de wedstrijd te winnen. De Hyperion Elite 3 biedt namelijk een extra versnelling voor de snelle lopers, die op zoek zijn naar ultiem comfort en bescherming over langere afstanden. De superlichte DNA FLASH-zooldemping werkt uitstekend samen met de brede zool en de unieke carbonplaat van Brooks. Dit zorgt ervoor dat je in je natuurlijke bewegingspad blijft rennen – zodat je sneller en verder kunt lopen. Het nieuwe, lichtgewicht QuicKnit-bovenwerk voelt aan als een tweede huid. Het is strategisch ontworpen om het ademend vermogen te behouden, terwijl de voet comfortabel omsloten blijft. De nieuwe semi-geïntegreerde tong blijft stevig zitten tijdens de run. Dit maakt natuurlijke voetbewegingen mogelijk, voor een pasvorm zonder afleiding. De vernieuwde kraag en hiel bieden je een ultiem omsloten comfort, zonder irritatie. De verbeterde veters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester en zijn zo ontwikkeld dat ze op hun plaats blijven wanneer ze gestrikt zijn.

De Hyperion Elite 3 heeft een zool van 8 mm en weegt 230 gram (uniseks) in een Amerikaanse maat 9. De schoen is verkrijgbaar op www.brooksrunning.nl en www.brooksrunning.be en bij geselecteerde retailers zoals RunningDirect.nl voor EURO 225 

Download hier het TechSheet van de Hyperion Elite 3. 


*Gewicht van de schoenen is gebaseerd op de Amerikaanse schoenmaat 8,5 voor dames en 9 voor heren.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!