Hardlopend Mokum ontdekken tijdens de Urban Trail

door 27 jan, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Amsterdam

Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd onze prachtige hoofdstad op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Amsterdam op zondag 19 maart. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Vernieuwd parcours met veel nieuwe locaties

Voor de vijfde editie op zondag 19 maart 2023 werkt de organisatie aan een gloednieuw parcours langs en door de leukste locaties van stadsdeel West. De start en finish vinden plaats bij de Centrale Markthallen. Vanuit deze inspirerende plek kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van 6 km of een lange route van 12 km. Onderweg maken onder andere de Buurtboerderij, Survivalclub, Brouwerij De Prael en Museum het Schip deel uit het van het vernieuwde parcours. We zijn super blij dat we zoveel toffe locaties aan het parcours kunnen toevoegen. Eigenlijk is het parcours compleet vernieuwd, want vrijwel alle locaties op het parcours doen dit jaar voor het eerst mee. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al meerdere keren heeft meegedaan.” vertelt organisator Joris van Veen. Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend gemaakt op de website van de organisatie.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

De KLM Urban Trails zijn zeer toegankelijk. Met een korte afstand van 5 à 6 km en een lange afstand van 10 à 12 km kan vrijwel iedereen deelnemen. Plezier staat hierbij voorop. “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!” aldus de organisatie.

Sportievelingen kunnen zich via www.klmurbantrailamsterdam.nl aanmelden voor deze bijzondere ontdekkingstocht door de stad.

Een overzicht met alle KLM Urban Trails in 2023 is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest