Podcast De Pacer: Marathonspecifiek trainen en de heup van Lee Towers

door 1 feb, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben ze het over Marathonspecifieke trainingen.

Paniek in Rotterdam: Lee Towers heeft zijn heup gebroken, tien weken voor hij met zijn gouden microfoon moet pieken op de Coolsingel. 

We volgen zijn revalidatie op de voet en gelukkig verloopt de voorbereiding van Pim Bijl voorlopig zonder ongelukken. De halve marathon van Maassluis leverde een PR, een berg vertrouwen en een zonnepaneel op. Met Eric Brommert, en Guido Hartensveld en Michel Butter – de mannen van TwoZeroNine – wordt ingegaan op die wedstrijd, de informatie waar je vervolgens als coach en loper mee verder kan en wordt geschetst hoe de trainingen in de Marathonspecifieke fase van de voorbereiding eruit kunnen zien.

Welke trainingen zijn belangrijk? Waar ligt de focus op? Hoe hoor je je te voelen? En hoe bewaak je de balans tussen fitheid en vermoeidheid?

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: Hunkeren naar, de laatste van Lee, een Vlaamse ode

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest