Almere City Run opent inschrijvingen

door 16 feb, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Almere City Run

Op 18 juni 2023 keert de Yanmar Almere City Run terug met de 12e editie. Vanaf vandaag is het voor alle deelnemers mogelijk om zich in te schrijven. Op het programma staan afstanden voor alle type lopers en leeftijden langs en rondom het Weerwater. De start en finish bevinden zich op de Esplanade. Het is voor deelnemers sinds vandaag mogelijk zich in te schrijven via de site: www.almerecityrun.nl/inschrijven.

Yanmar nieuwe titelsponsor

De Almere City Run is al jaren het grootste hardloopevenement van Almere en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente, vrijwilligers en natuurlijk de duizenden deelnemers. Waar Yanmar de afgelopen jaren sponsor was van de Yanmar 4 Mijl, wordt er nu een nieuwe weg ingeslagen als titelsponsor van de Almere City Run. Beide partijen kijken uit naar deze vernieuwde samenwerking en hopen daarmee het evenement naar een hoger niveau te tillen. 

“Wij verbinden ons met veel plezier als sponsor aan de Yanmar Almere City Run. Het is een uitstekende manier om iets terug te geven aan de gemeenschap die al 34 jaar bijdraagt aan het succes van Yanmar Europe en waar de meeste van onze medewerkers wonen en leven. De keuze voor Almere City Run is logisch: we delen de motivatie om samen vol toewijding en sportiviteit uitdagende doelen te halen. Wat voor ons begon als een individuele medewerkers activiteit, groeide via 50 enthousiaste lopers uit tot de titelsponsor die we nu zijn. We ondersteunen de Almere City Run dan ook van harte.”, aldus Dana van Kammen – Marketing Manager Yanmar Europe.

Programma en parcoursen

Bij de Yanmar Almere City Run zijn er afstanden voor jong en oud. De Yanmar Almere City Run 15 km is het hoofdonderdeel van de dag, maar daar stopt het niet bij. Deelnemers kunnen ook kiezen uit de 10 km en het bekende Rondje Weerwater (6,4 km). Voor de jeugd staat de Jongerenloop (2 km) en de Kids Run (800m) op het programma. Bij de finish ligt er voor iedereen een prachtige medaille klaar. Net als voorgaande edities starten de deelnemers op de Esplanade. Het parcours loopt langs het weerwater, de 10 km en Yanmar Almere City Run 15 km maken een extra lus door de natuur en langs de Lange Wetering. De deelnemers finishen op de sfeervolle Esplanade. 

“De Yanmar Almere City Run beloofd ook dit jaar weer een groot succes te worden. Met de aanpassingen in het programma en de nieuwe titelsponsor Yanmar is de basis gelegd om aankomende jaren de Yanmar Almere City Run verder te laten groeien. Het is ons doel om zo veel mogelijk inwoners van Almere in beweging te krijgen. Samenwerken met lokaal en regionaal gevestigde organisaties helpt hier enorm bij. In het bijzonder onze samenwerking met Yanmar en onze gelijkenis in motivatie om vol toewijding onze doelen te bereiken.” zegt Sophie Appeldoorn – projectmanager van Yanmar Almere City Run vol enthousiasme.

Stichting Opkikker

Het goede doel van de Yanmar Almere City Run is ook deze editie Stichting Opkikker. De organisatie, zelf ook gevestigd in Almere, zet zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Het doel is om deze gezinnen ontspanning te bieden. Door middelen van een opkikker dag de ziekte even naar de achtergrond te laten verdwijnen. Deelnemers kunnen hieraan bijdragen door te doneren bij inschrijving.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Op 16 juni 2024 wordt de Almere City Run voor de dertiende keer gehouden. Op het volle hernieuwde programma staan diverse afstanden voor alle type lopers en leeftijden. Zo staat de mooie natuur rondom het Weerwater weer in het middelpunt van de...

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

De belangstelling voor de Zandvoort Circuit Run is dit jaar enorm. Alle startnummers voor de 15e editie op zondag 24 maart zijn twee weken voor de sluiting van de inschrijving uitverkocht. Nooit eerder stonden er zoveel deelnemers aan de start van...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest