On Running opnieuw partner van de CPC Loop Den Haag

door 21 feb, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
On Running sponsor CPC Loop Den Haag

Het Zwitserse sportmerk On Running heeft de samenwerking met de NN CPC Loop Den Haag verlengd. Het sportmerk is ook bij de 47e editie de officiële titelsponsor van de 5 km loop. De ambitie van On Running is om iedereen van jong tot oud te inspireren en stimuleren om te gaan sporten en blijven bewegen. 

De NN CPC Loop Den Haag staat bekend als een echte voorjaarsklassieker. Het loopevenement staat internationaal bekend als een halve marathon van topniveau, waar op het vlakke en snelle parcours vele persoonlijke records worden aangescherpt. Het evenement biedt daarnaast op diverse afstanden breedtesporters van elke leeftijd de kans zichzelf te overtreffen op het mooie parcours door Den Haag. Met diverse afstanden voor de jeugd is het een echt familiefeest. De scholenloop is bovendien de grootste van het land.

Laura van der Heiden, marketing lead bij On Running Benelux: “De NN CPC Loop is er voor iedereen, waardoor we via dit loopevenement velen kunnen inspireren om te bewegen. Deze missie delen we bij On en we verbinden ons daarom met veel plezier voor een tweede jaar aan de NN CPC Loop.”

Mario Kadiks, tijdelijk terug als organisator van de NN CPC Loop Den Haag: “We zijn er trots op dat On Running zich wederom aan de NN CPC Loop verbindt als titelsponsor van de 5km loop. De afgelopen jaren hebben we al laten zien dat de samenwerking succesvol is, gezamenlijk hebben we vele deelnemers kunnen motiveren om hun sportieve doelen te behalen.”

Over On Running

On Running werd 13 jaar geleden geboren in de Zwitserse Alpen met één doel, namelijk een revolutie teweegbrengen in de hardloopwereld met een belofte voor iedereen: run on clouds. Dertien jaar na de marktintroductie levert On Running buitengewone innovatie in premium schoenen, kleding en accessoires. On’s bekroonde CloudTec®-innovatie, doelgericht design en baanbrekende stappen in de circulaire economie van sportmateriaal trekken een almaar groeiende fanbase en ‘s werelds grootste atleten aan. Daarnaast inspireert On Running mensen om te verkennen, te ontdekken en verder te dromen. Dit zorgt ervoor dat On Running al jaren op rij het snelst groeiende sportmerk ter wereld is. On Running is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 60 landen en onderhoudt een digitale community op www.on.com.

Inschrijven

Inschrijven voor de verschillende afstanden van de NN CPC Loop Den Haag is nog mogelijk: NN CPC4ALL, gro-up Jeugdloop van 1 km (traditioneel met Ernst & Bobbie), gro-up Jeugdloop 2,5 km, Business Runs van 5 km, 10 km en halve marathon, On Running 5 km loop, 10 KM Loop en de NN Halve Marathon. Inschrijven kan via www.nncpcloopdenhaag.nl.

Tags: CPC loop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest