Podcast De Pacer: Een voorbereiding zonder tegenslagen bestaat niet

door 22 feb, 2023Podcasts0 Reacties

Runningdirect.nl

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben ze het over tegenslagen tijdens je voorbereidingen en gaan ze het natuurlijk hebben over het mooie wereld record van Femke Bol.

Hoe ga je om met een tegenslag in volle voorbereiding op de marathon? Pim Bijl moest noodgedwongen even een pas op de plaats maken door een pijntje in zijn bovenbeen. Met Eric Brommert praat hij over hoe je op tijd kunt ingrijpen om blessures kunt voorkomen, hoe je fit kunt blijven door alternatief te trainen en hoe je ervoor zorgt dat het optimisme niet in paniek omslaat.

Ook staan de heren uiteraard stil bij het goede nieuws uit de ziekenboeg: Lee Towers is uit het revalidatiecentrum is ontslagen. Met goede hoop dat hij op 16 april gewoon op de Schiedamsedijk You’ll Never Walk Alone laat klinken. 

Verder: de eerste opbouwende stapjes van Eric in Thailand. De Marathon van Sevilla met Jill Holterman en Piet Wiersma. De halve marathon in Barcelona met Bjorn Koreman en Abdi Nageeye. En het belangrijkste atletieknieuws: het wereldrecord van Femke Bol op de 400 meter indoor.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Podcast De Pacer: Vallen, opstaan en de lessen van een gouden WK

Podcast De Pacer: Het marathongezinnetje

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij met de ouders van Pim. Zo’n 31 jaar geleden stonden zij aan de basis van De Pacer. En...

Pin It on Pinterest